Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018
<div>

Κριός - Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Η αγάπη σας είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και δύναμης για σας σήμερα! Όμως, λόγω ορισμένων περιστάσεων, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση ίσως με το ταίρι  σας. Και η ρωγμή γίνεται βαθύτερη και βαθύτερη. Προσέξτε την συμπεριφορά σας.

Ταύρος – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αν και μπορεί να υπάρχει πολλή αγάπη, κάθε σχέση χρειάζεται εργασία για να διατηρηθεί. Η απλή αγάπη δεν είναι αρκετή. θα πρέπει να αποδείξετε την αγάπη σας από καιρό σε καιρό. Έχετε αγνοήσει τις χειρονομίες εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Εάν δεν διορθώσετε αυτή την τάση ταυτόχρονα, ο σύντροφός σας θα αρχίσει να πιστεύει ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας και μπορεί να αρχίσει να κοιτάζει αλλού.

Δίδυμοι – Ντάμα των Σπαθιών

Είναι ζωτικής σημασίας να μην παραμείνετε πεισματάρηδες στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας δεν έχει καμία διάθεση να συμβιβαστεί. Έτσι, πρέπει να είστε πολύ πιο ευέλικτοι. Αλλά αυτή η στάση θα βελτιώσει πραγματικά τη ρομαντική ζωή σας και ο σύντροφός σας θα αρχίσει επίσης να αισθάνεται πολύ πιο ανοιχτός. Προσπαθήστε να ανανεώσετε την παλιά σχέση σας με μια σημαντική χειρονομία.

Καρκίνος – Οι Ερωτευμένοι

Το πάθος είναι η τάξη της ημέρας. Θα εκπλήξετε τον σύντροφό σας με μια εξωφρενική και ρομαντική χειρονομία και θα ανταμειφθείτε γι 'αυτό. Νιώθετε πολύ γενναιόδωροι σήμερα, τόσο σε δαπάνες όσο και στην πράξη της αγάπης. Η φύση σας θα προκαλέσει μια παθιασμένη και γλυκιά απόκριση από τον σύντροφό σας.

Λέων -  Δέκα των Πεντάκτινων

Πρέπει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, εάν δεν θέλετε η σχέση σας θα φτάσει πραγματικά σε ένα βαρετό επίπεδο! Πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας από μέσα για να επιφέρετε μια μεγάλη αλλαγή στην αγάπη σας! Δεν έχετε ιδέα για το πόσο συναρπαστικά πράγματα μπορούν να γίνουν αν αλλάξετε διάθεση.

Παρθένος – Το Αστέρι Αντίστροφα

Μπορείτε να βρείτε το θάρρος να αφήσετε ένα σημαντικό πρόσωπο να γνωρίζει τα συναισθήματα που έχετε για αυτό το άτομο. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας. Είναι μια μέρα που αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να πάει με τη ροή.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Είστε περισσότερο αφιερωμένοι στην παθιασμένη πλευρά και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι οι σχέσεις είναι πολύπλευρες υποθέσεις. Πρέπει να κινηθείτε σε κύκλους που είναι τόσο συναρπαστικοί όσο και προκλητικοί. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον που έχετε βαθιά θαυμάσει εδώ και πολλά χρόνια. Θα είστε πολύ ευτυχής να έχετε αυτό το άτομο κοντά σας.

Σκορπιός – Ο Ιππότης των Ράβδων Αντίστροφα

Είστε πολύ πρόθυμοι να εντυπωσιάσετε κάποιον που έχετε συναντήσει πρόσφατα. Αλλά κάποιος μπορεί να σας δώσει μια κακή συμβουλή και να χαλάσει την συνολική εντύπωση που θέλετε να δώσετε. Γι 'αυτό να είστε προσεκτικοί και να αποφασίζετε μόνοι σας. Επίσης, αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να είστε οι πρώτοι που θα αναλάβετε την πρωτοβουλία.

Τοξότης – Η Σελήνη

Θέλετε να αγαπηθείτε όπως ποτέ πριν και αυτό μπορεί να σας κάνει απαιτητικούς και ανασφαλείς! Μπορεί να ενεργήσετε πρόωρα σήμερα και να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε εσάς, η οποία φαίνεται να είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς και οι δύο είστε ελεύθερα άτομα ίσως. Προσπαθήστε να καταλάβετε τη δύσκολη θέση στην οποία βάζετε το σύντροφό σας!

Αιγόκερως – Έξι των Κυπέλλων

Είναι μια μεγάλη μέρα. Μπορείτε να πάρετε πίσω την πρώην αγάπη σας! Είχατε κάποια διαφορά ανάμεσα σας; μπορείτε να την λύσετε μέσω των αναμνήσεων. Ωστόσο, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε για να μετακομίσετε πάλι μαζί, καθώς αυτή δεν είναι μια πολύ καλή μέρα για να φτάσετε σε οποιαδήποτε απόφαση!

Υδροχόος – Ο Ρήγας των Κυπέλλων

Έχετε μια δυνατή ανάγκη για ένα άτομο που να σας χαρίζει ταυτόχρονα την συναισθηματική αίσθηση του πάθους και μια σιγουριά σε πρακτικό επίπεδο. Το θέμα είναι ότι συνήθως δεν υπάρχουν τέλειες ισορροπίες, κάτι θα πρέπει να θυσιάσετε και κάτι θα πρέπει να αποδεχθείτε για να βαθύνουν οι σχέσεις σας.

Ιχθείς – Δέκα των Πεντάκτινων

Η καθημερινότητα κάνει τις σχέσεις σας να φαίνονται ρηχές σήμερα. Σας απασχολούν πολλά ζητήματα υλικής φύσης και αυτό σας απομακρύνει από το πεδίο της αγάπης. Δώστε προτεραιότητα στον ρεαλισμό, δεν πειράζει αν μια μέρα μείνετε μακριά από τα όνειρα πάθους. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αν έχετε βάλει στο μάτι, κάποιον νέο έρωτα μην κάνετε κάτι μέχρι και τις 11/05. Μετά θα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Κριός –Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-3-2018

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατή κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Η κούρασή σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία και την ρομαντική ατμόσφαιρα που ελπίζατε να επιτύχετε με...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Κριός –Άσσος των Σπαθιών Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο...