Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η αντίθεση της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη είναι μία όψη ην οποία ενδέχεται να σας βάλει ένα φρένο απέναντι στους στόχους σας, καθώς ο εκνευρισμός σας λειτουργεί αρνητικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με το τετράγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη προσπαθήστε να πάρετε μία ανάσα από τις συνεχείς σας κινήσεις, αλλά μην δράτε ελαφρά τη καρδία, αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δεν είσαστε έτοιμοι για να προχωρήσετε σε κομβικές προσεγγίσεις, ούτε ακόμα να πάρετε αποφάσεις. Μπορείτε παρόλα αυτά να συλλογιστείτε ορισμένες καταστάσεις του τελευταίου διαστήματος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Αποφύγετε τις σημαντικές κινήσεις που θα θέλατε να κάνετε, με το τετράγωνο της κυβερνήτου σας Σελήνης με την Αφροδίτη, καθώς ούτως ή άλλως απομακρύνεστε από αυτό που πραγματικά σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν είσαστε ‘έτοιμοι για τις σημαντικές κινήσεις που θα θέλατε να κάνετε. Ακόμα και εάν έχετε προγραμματίσει κάτι, καλύτερα προς στιγμή να το αναβάλατε, έως ότου οι καταστάσεις να είναι πιο ευνοϊκές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δείτε από μία πιο ρεαλιστική πλευρά τα πράγματα, χωρίς όμως να γίνεστε υπεραναλυτικοί. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας για να αντιληφθεί τις καταστάσεις καλύτερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αυτή τη στιγμή, με το τετράγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, παίρνετε πολύ πιο χαλαρά τις αισθηματικές καταστάσεις που σας αφορούν, αν και αυτό γίνεται με μία αφελή διάθεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Δεν βρίσκεστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σε ορισμένες από τις κινήσεις που θα θέλατε να κάνετε. Προχωρήστε καλύτερα σε μία πιο προσωπική κατάσταση αυτογνωσίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην προχωρήσετε σε αποφάσεις ακόμα, καθώς το γενικό κλίμα προσφέρει από αδιαφορία και αφέλεια, έως και ένταση. Πρέπει να ακροβατήσετε σε αυτήν την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αντιληφθεί ορισμένες καταστάσεις καλύτερα. Εάν είσαστε πριν από νέες και σημαντικές αποφάσεις, προσπαθήστε να δείτε για μία τελευταία φορά τα πράγματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η σελήνη σε εξάγωνο τώρα με τον κυβερνήτη σας Ουρανό έρχεται για να σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε κινήσεις σημαντικότερες, με περισσότερη αισιοδοξία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την Σελήνη τώρα σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, προσέξτε αρκετά ώστε να μην γίνεστε υπερβολικοί, απέναντι στους στόχους σα, αλλά και στην κριτική που κάνετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Κατά τον στόχο της επανασύνδεσής σας, τώρα έχετε την υποστήριξη της όψης του πενταγώνου μεταξύ του Ηλίου και του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...