Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη δεν είσαστε έτοιμοι τώρα για τις κινήσεις σας, καθώς ο εκνευρισμός σας εύκολο ξεκινάει να γίνεται στοιχείο διαλυτικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τετράγωνο μαζί με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη αποφύγετε ορισμένες σημαντικές σας κινήσεις, βλέπετε τα πράγματα όχι και τόσο σοβαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να ελευθερώσετε ορισμένες πτυχές του εαυτού σας με την ευκολία που θα θέλατε. Προσπαθήστε λοιπόν τώρα να προχωρήσετε σε μία περισσότερο χαλαρή προσέγγιση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη μέσα από το τετράγωνό της με την Αφροδίτη σας αφοπλίζει. Σας ωθεί τώρα στο να κάνετε κινήσεις πιο απλές και έξω από την ουσία των αισθηματικών σας καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Έχετε μία ευκαιρία να προχωρήσετε σε μερικές κινήσεις, πιο βελτιωμένες από εχθές. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αυτό πως μπορείτε τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σκεφτεί λογικά και χωρίς υπερβολή, μέσα στην ημέρα. Φερθείτε με μία χαλαρότητα και μην είσαστε υπερβολικοί, απέναντι στην κρίση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την Σελήνη σε τετράγωνο τώρα με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη προσέξτε αρκετά έτσι ώστε να μην δράσετε με τόση αφέλεια μέσα στην ημέρα, ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Δεν είσαστε και στην πιο θετική φάση για ορισμένες κινήσεις. Ίσως πάρετε αρκετά απλά ορισμένες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθείτε μία σειρά από δυσάρεστες αστοχίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην είσαστε υπερβολικοί. Προσπαθήστε με κάποια μεγαλύτερη ηρεμία να προσεγγίσετε τις αισθηματικές καταστάσεις που σας αφορούν. Βρείτε ξανά την δύναμή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να δείτε το πού υπάρχουν ορισμένα όρια. Μην υπερβάλετε απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις, να έχετε περισσότερη ισορροπία μέσα σας, καθώς και στην επικοινωνία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είσαστε συγκριτικά από τους πιο ευνοημένους για σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τώρα ένα σημαντικό εξάγωνο μαζί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, χαρίζοντάς σας άνεση στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα προσέξτε έτσι ώστε να μην βασίζετε τις κινήσεις σας επάνω σε ορισμένους υπερβολικούς στόχους, διότι θα απογοητευτείτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη μπορείτε τώρα να καταφέρετε περισσότερες...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό είσαστε έτοιμοι για κινήσεις ανανέωσης. Προσέξτε όμως την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είσαστε έτοιμοι για πολύ μεγαλύτερες κινήσεις, με τον κυβερνήτη σας Άρη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα....