Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Τώρα υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση, καθώς υποθέσεις του ερωτικού σας παρελθόντος σας επηρεάζουν ώστε να βγάλετε ένα καταπιεστικό πρόσωπο, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Έχετε μία τάση να βάζετε τη ζήλια μέσα στις αισθηματικές καταστάσεις που σας αφορούν, αυτή τη στιγμή και αιτία αυτού είναι το τετράγωνο μεταξύ της κυβερνήτου σας Αφροδίτης και του Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς τώρα ο Ερμής που κυβερνά τον αστερισμό σας σχηματίζει μαζί με τον πλανήτη Ποσειδώνα σύνοδο, καταφέρνετε να βρεθείτε σε μία φάση μεγαλύτερης εσωτερικής ηρεμίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη περνώντας τώρα πλέον στον δικό σας ζωδιακό αστερισμό είσαστε πάρα πολύ ευνοημένοι για να προχωρήσετε σε κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζοντας σήμερα το εξάγωνό του με τον Κρόνο, σας καλεί να δώσετε περισσότερο χρόνο στα ζητήματα που σας αφορούν, πράξτε λοιπόν ανάλογα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είναι πιθανόν να περάσατε ένα αρκετά κουραστικό διάστημα τον τελευταίο καιρό. Τώρα όμως, με την σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα αναλαμβάνετε δυνάμεις, μέσα από μία ηρεμία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Πρέπει να φανείτε προσεκτικοί σήμερα, διότι αρκετές ανασφάλειες που αναφέρονται στο αισθηματικό σας παρελθόν επανέρχονται τώρα, εξαιτίας του τετραγώνου της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μέσα από την όψη του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον αρχαίο σας κυβερνήτη Άρη θα πρέπει να είσαστε αρκετά επιφυλακτικοί απέναντι στην ίδια σας την συμπεριφορά, η οποία μέσα σε ένταση θα ξεπερνάει τα όρια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε απέναντι στις πιο ουσιαστικές αισθηματικές σας στοχεύσεις, δώστε τον απαραίτητο ενθουσιασμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με τον Ήλιο να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Κρόνο τώρα ένα πολύ σημαντικό και θετικό εξάγωνο, μπορεί να κουραστείτε, αλλά θα φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχετε την δυνατότητα να δώσετε περισσότερα από τον εαυτό σας μέσα στους αισθηματικούς σας στόχους. Πρέπει να κάνετε αυτό το οποίο όλοι περιμένουμε από ένα τόσο δυναμικό ζώδιο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μέσα από την σύνοδο μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτου σας Ποσειδώνα μπορείτε αυτή τη στιγμή να δράσετε με έναν επιπλέον ρομαντισμό, αλλά αρκετά χαλαρά και σίγουρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Κατά τον στόχο της επανασύνδεσής σας, τώρα έχετε την υποστήριξη της όψης του πενταγώνου μεταξύ του Ηλίου και του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...