Φεγγάρια Αγάπης 26/2 – 4/3/2018

Φεγγάρια Αγάπης 26/2 – 4/3/2018
<p>Ο Μάρτιος κλέβει την Πανσέληνο από τον Φλεβάρη, μιας και συμβαίνει στις 2 Μαρτίου, στην εβδομάδα που έρχεται, ημέρα που θα ανήκε στον Φεβρουάριο, αν δεν του έλειπαν, του δόλιου, οι μονάκριβες τελευταίες ημέρες του. Μια πολύ «γυναικεία» και ερωτική Πανσέληνος στην Παρθένο, που οι ερευνητές σε παγκόσμιο επίπεδο την έχουν ονομάσει το ξύπνημα της θεάς, λόγω των σημαντικών, καρμικών δονήσεων σε κάθε επίπεδο και βέβαια και στον έρωτα. Όπως κάθε φορά που έχουμε Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη, όλη η εβδομάδα ανήκει στο κορυφαίο αυτό γεγονός και πρέπει να δούμε τις προβλέψεις ανά ζώδιο.

Κριός

Μπορεί να αισθάνεστε πιο πρόθυμοι από το συνηθισμένο να βοηθήσετε τους άλλους κατά τη διάρκεια του φεγγαριού αυτού, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κάποια ενέργεια για να εστιάσετε στον εαυτό σας. Προς το παρόν, τουλάχιστον, εσείς και οι ανάγκες σας πρέπει να έχετε την πρώτη θέση - ανεξάρτητα από το πόσο άβολο μπορεί να είναι αυτό.

Ταύρος

Ο Κόσμος σας δίνει την πλήρη άδεια για ένα μεγαλειώδες πάρτυ, αγκαλιάστε τον έρωτα και απλά απολαύστε. Ίσως τελικά να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο προσωπικό ή επαγγελματικό έργο, το οποίο θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερο λόγο να γιορτάσετε.

Δίδυμοι

Μπορείτε να περιμένετε να αισθανθείτε λίγο πιο «καμένοι» από όλες τις φορές που έχετε παίξει κοινωνικά την ερωτική πεταλούδα πρόσφατα. Μείνετε κοινωνικοί χωρίς να εξαντλήσετε τον εαυτό σας φέρνοντας τους φίλους σας σε σας με μια βραδιά κρασιού και κινηματογράφου ή πηγαίνοντας σε ένα, όπως λέμε και στο χωριό μας, casual dinner party.

Καρκίνος

Παρόλο που συνήθως δεν μιλάτε για τα συναισθήματά σας, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να νιώθει λαχτάρα για συναισθηματικές συνομιλίες γύρω από το φεγγάρι αυτό. Η Πανσέληνος σας προτρέπει να αντισταθείτε στη φυσική σας ώθηση να είστε αμυντικοί κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών. Η συζήτηση απαιτεί ακρόαση!

Λέων

Το φεγγάρι στον 2ο Οίκο σας είναι μια στιγμή για να αρχίσετε να ορίζετε κάποια όρια. Γνωρίζετε ότι είστε γενναιόδωροι και ευγενικοί, αλλά μπορεί να γίνετε  ευάλωτοι σε ανθρώπους που επωφελούνται. Ξεκινήστε να επικοινωνείτε εσωτερικά με το τι μπορείτε και δεν μπορείτε να ανεχτείτε, ώστε να εστιάσετε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο στον εαυτό σας.

Παρθένος

Είναι η σειρά σας, Παρθένοι. "Μετά από μερικούς μήνες ευχαρίστηση στην υπηρεσία των άλλων, ήρθε η ώρα να πάρετε πίσω την προσωπική σας δύναμη", λέει το φεγγάρι στο ζώδιό σας. Αυτή η πανσέληνος είναι μια νέα αρχή για σας, όσον αφορά τον τρόπο που σχετίζεστε με τον κόσμο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είστε το κέντρο της προσοχής.

Ζυγός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκουραστείτε. Έχετε χτυπήσει κόκκινο πρόσφατα με την εργασία και με το να βοηθάτε τους αγαπημένους σας και με τη δικτύωση, έτσι μη διστάσετε να γυρίσετε πλευρό και να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του φεγγαριού αυτού.

Σκορπιός

Εάν έχετε αισθανθεί λίγο μακριά από το ερωτικό παιχνίδι πρόσφατα, ίσως να διαπιστώσετε ότι η λύση είναι να πάρετε το επίκεντρο μακριά από το δικό σας μικρό κόσμο και να σκεφτείτε το μεγαλύτερο πλέγμα ενεργειών. Αποκτήστε κάποια προοπτική στον εθελοντισμό, την οργάνωση της κοινότητας ή απλά στο να κάνετε σε έναν φίλο μια χάρη χωρίς να περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα.

Τοξότης

Μην περιμένετε και μην αναβάλλετε άλλο. έχετε για πολύ καιρό πενθήσει μια σχέση ή μια στάση ζωής. Με αυτό το φεγγάρι πρέπει να πάρετε τα ηνία της ζωής σας σοβαρά και σταθερά και να πάτε παρακάτω.

Αιγόκερως

Έχετε περάσει τους τελευταίους μήνες φροντίζοντας τους άλλους, τώρα ήρθε η ώρα να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό και να περιποιηθείτε την ψυχή σας κατά τη διάρκεια του φεγγαριού αυτού. Αφεθείτε σε κάποια ψώνια χωρίς ενοχή ή σχεδιάστε μια καλή δόση διακοπές.

Υδροχόος

Είναι δυνατή η πραγματική ισορροπία; Δεν είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ποτέ, αλλά αυτή είναι μια καλή στιγμή για σας να δοκιμάσετε, Υδροχόοι. Εστιάστε στην εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ του εαυτού σας και των σχέσεών σας Μιλώντας για δύσκολα θέματα με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν θα κάνετε μια καλή αρχή.

Ιχθύες

Σταματήστε να κρατάτε τις ανάγκες σας από τους γύρω σας. Βάλτε τον εαυτό σας στην ερωτική σκηνή, πείτε στους άλλους πώς αισθάνεστε και στη συνέχεια σταθείτε στο έδαφός σας και διεκδικήστε όσα αξίζετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 26/3 - 1/4/2018

Φεγγάρια Αγάπης 26/3 - 1/4/2018

Φεγγάρια Αγάπης 26/3 - 1/4/2018

Προβλέψεις ανά ζώδιο για την Πανσέληνο στις 31 Μαρτίου που επηρεάζει όλη την εβδομάδα. Κριός Έχετε την ευκαιρία να απελευθερώσετε τον...

Φεγγάρια Αγάπης 30/10 – 5/11/2017

Φεγγάρια Αγάπης 30/10 – 5/11/2017

Φεγγάρια Αγάπης 30/10 – 5/11/2017

Όπως πάντα όταν έχουμε Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη – και στις 4 Νοεμβρίου, αυτήν την εβδομάδα έχουμε την Πανσέληνο των μόνιμων σχέσεων στον...

Φεγγάρια Αγάπης 24/08 – 30/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 24/08 – 30/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 24/08 – 30/08/2015

Έχουμε όρεξη για μια Πανσέληνο ακόμα; Τι πάει να πει είμαστε κουρασμένοι; Ό,τι και να έχει γίνει, όποιος φόβος κι αν έχει έρθει να φωλιάσει...

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Μια ακόμα Πανσέληνος μας περιμένει, μια ακόμα μεγαλειώδης καλοκαιρινή βραδιά, που αξίζει να την τιμήσουμε με όλη την δόξα που της πρέπει...

Φεγγάρια Αγάπης 2/03 – 8/03/2015

Φεγγάρια Αγάπης 2/03 – 8/03/2015

Φεγγάρια Αγάπης 2/03 – 8/03/2015

Έχουμε να ζήσουμε αυτήν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου μια παράξενη, απαιτητική, πολύ δυναμική Πανσέληνο στην Παρθένο, που είναι βέβαια...

Φεγγάρια Αγάπης 9/15-6-2014

Φεγγάρια Αγάπης 9/15-6-2014

Φεγγάρια Αγάπης 9/15-6-2014

Άλλη μια εβδομάδα με την επιρροή του φεγγαριού να μιλάει την γλώσσα της αγάπης και να βάφει τις νύχτες μας με το πορφυρό του έρωτα. Μέσα...