Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προς το παρόν δεν θα είναι τόσο εύκολο να προχωρήσετε σε αυτά τα οποία ζητούσατε. Προσπαθήστε να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να κατανοήσει τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσοχή απέναντι στην προσωπική σας δυσκολία που εμφανίζεται με την όψη του τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη από εχθές. Στηρίζεστε όμως δυναμικά από το τρίγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η ισορροπία στο φλερτ για εσάς θα βρεθεί μέσα από την κοινωνικότητά σας και την εύστοχη επικοινωνία σας, με την στήριξη που λαμβάνεται από το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει τρίγωνα τα οποία σας στηρίζουν τώρα πάρα πολύ στο φλερτ, όμως σας δυσκολεύει το τετράγωνό τη με τον ουρανό στο να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσέξτε ορισμένες καταστάσεις που δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή με ακρίβεια να ελέγξετε. Πρέπει να μπορέσετε να ισορροπήσετε απέναντι σε καταστάσεις που εκτιμάτε ως πιο μπερδεμένες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την όψη του τρίγωνου της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ερμή μπορείτε με περισσότερη άνεση να προχωρήσετε σε κινήσεις που βασίζονται στην επικοινωνία σας τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Εξαιτίας του τριγώνου της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη καταφέρνετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σήμερα, παρ’ όλης της επιρροής του τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τη  αντίθεση που τώρα μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτου σας Πλούτωνα δημιουργείται, επηρεάζεστε ώστε να δημιουργήσετε αρνητική σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Χάρις την όψη του τριγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία μπορείτε αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε βασικές προσεγγίσεις σας, οι οποίες ανανεώνουν τις αισθηματικές καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Το πεντάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Κρόνου μπορεί να είναι η ευκαιρία για ανανέωση ή η αφορμή για μία καταστροφή. Εσείς επιλέγετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Παρόλο που έχετε μία εκρηκτική διάθεση, δεν είσαστε ακόμα έτοιμοι για τις κινήσεις σας, καθώς η όψη του τετραγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας δυσκολεύει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Να έχετε υπόψιν σας πως η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα από εχθές και το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα από σήμερα είναι δύο όψεις που σας στηρίζουν σταθερά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αξιοποιήστε την επίδραση της Νέας Σελήνης, αλλά και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, για να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη είναι μία όψη ην οποία ενδέχεται να σας βάλει ένα φρένο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή σας καθιστά ανέτοιμους για δράσεις στον τομέα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...