Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δεν είχατε και λίγα να αντιμετωπίσετε το τελευταίο διάστημα. Μπορείτε όμως τώρα να χαλαρώσετε έχοντας υπόψιν σας πως πλησιάζετε στο τέλος μίας δύσκολης περιόδου. Δείξτε δύναμη,.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Επάνω σε μία ήδη δύσκολη κατάσταση εμφανίζεστε με την όψη του εξαγώνου μεταξύ της κυβερνήτου σας Αφροδίτης και του Πλούτωνα να προσπαθείτε να ξεφύγετε με τρόπο που θα επιφέρει επιπτώσεις. Μην δράτε καταπιεστικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Τώρα η ημέρα εμφανίζει αρκετές δυσκολίες στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να μην είσαστε άδικοι, αλλά μην δέχεστε και να σας αδικούν οι άλλοι. Φερθείτε λοιπόν έξυπνα σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη σας χαρίζει ένα σημαντικό όπλο γα σήμερα, με το οποίο θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και αυτό είναι η είσοδος της στον Λέοντα, που σας τροφοδοτεί με δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με την είσοδο της Σελήνης τώρα στο δικό σας ζώδιο έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε, η οποία φέρνει τον ιδιαίτερο αυθορμητισμό σας στο προσκήνιο. Πάρτε ορισμένες αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μπορείτε να δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια τώρα ορισμένες καταστάσεις. Θα κατανοήσετε ορισμένες καταστάσεις και έτσι θα μειωθεί ένας εκνευρισμός, όμως δεν είναι απίθανο να φτάσετε στα όριά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η συμπεριφορά σας παρεκτρέπεται και δράτε εναντίον ακόμα και του αγαπημένου σα προσώπου, με το εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης μαζί με τον πλανήτη Πλούτωνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Προσέξτε αρκετά, διότι η τάση σας για καταπίεση εκφράζεται με έναν πολύ χειριστικό τρόπο αυτή τη στιγμή, με το εξάγωνο της Αφροδίτης, με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δώστε αξία μόνο σε αυτά τα οποία και εσείς οι ίδιοι καταλαβαίνετε πως πρέπει να έχουν μία αυξημένη σημασία για την ημέρα σας. δείξτε ουσιαστική κατανόηση, αλλά σταθείτε στο ύψος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσετε σε μεγάλα λάθη σήμερα, καθώς η Αφροδίτη, από τους Ιχθείς, σχηματίζει εξάγωνο μαζί με τον Πλούτωνα, από το δικό σας ζώδιο, οδηγώντας σας σε τάσεις καταπιεστικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Θα πρέπει με τον ιδιαίτερο δυναμισμό που σας διακρίνει, αλλά και με μία απαραίτητη ευγένεια και κατανόηση, να αποφύγετε ορισμένες καταπιεστικές συμπεριφορές εις βάρος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Από το ζώδιό σας η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο μαζί με τον Πλούτωνα, από τον Αιγόκερω. Αυτό είναι κάτι το οποίο σας φέρνει στο σημείο να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...