Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018
<div>

Κριός –Πέντε των Σπαθιών

Η κούρασή σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία και την ρομαντική ατμόσφαιρα που ελπίζατε να επιτύχετε με το σύντροφό σας, ωστόσο δεν θα υπάρξουν έντονες εντάσεις.

Ταύρος –Η Κρίση Αντίστροφα

Μην προσπαθήσετε να φτιάξετε τη διάθεση του συντρόφου σας σήμερα μιας και το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε έναν παράλογο καυγά. Προτιμήστε να του σταθείτε όταν το ζητήσει.

Δίδυμοι –Οκτώ των Σπαθιών

Είναι σημαντικό να συγκεντρωθείτε στα προβλήματα της σχέσης σας και σε πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε με το σύντροφό σας ώστε να διατηρήσετε την τρυφερότητα μεταξύ σας.

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Τα προβλήματα δεν λύνονται όλα ταυτόχρονα λόγω μιας και μόνο συζήτησης, αλλά απαιτούν πολλή δουλειά και από τα δύο μέλη μιας σχέσης. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αυτήν την περίοδο.

Λέων – Πέντε των Κυπέλλων

Ίσως νιώθετε κουρασμένοι, αλλά και πάλι έχετε την αστείρευτη επιθυμία να νιώσετε την τρυφερότητα και την αγάπη του συντρόφου σας σήμερα. Η νύχτα σας θα είναι γεμάτη με συναισθήματα.

Παρθένος –Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Ίσως κάποιες αποφάσεις και κάποιες κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν δεν ήταν ακριβώς αυτές που επιθυμούσατε και τώρα νιώθετε το βάρος της εκπυρσοκρότησης αυτών των λαθών στη σχέση σας.

Ζυγός –Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Εσείς και ο σύντροφός σας θα ενώσετε σύντομα τις δυνάμεις σας ώστε να αντικρούσετε κάποιο σημαντικό πρόβλημα που αισθάνεστε πως πλησιάζει τη σχέση σας και αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς.

Σκορπιός – Τέσσερα των Σπαθιών

Μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι λόγω κάποιων συζητήσεων που φαίνεται να επαναλαμβάνονται συνέχεια όσον αφορά τη σχέση σας, ωστόσο αν δεν λύσετε τα προβλήματά σας, ο φαύλος κύκλος θα συνεχιστεί.

Τοξότης – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορεί να αισθάνεστε πως η παρουσία ενός ατόμου που εσείς και ο σύντροφός σας γνωρίσατε πρόσφατα είναι πιθανό να γίνει αίτιο κακών συνθηκών. Συζητήστε το προσεκτικά με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Είναι πιθανό να νιώθετε πως ο σύντροφός σας ασχολείται περισσότερο με τις κοινωνικές του σχέσεις, αντί με εσάς, ωστόσο είναι αναγκαίο να του δώσετε τον χρόνο και το χώρο που χρειάζεται.

Υδροχόος – Πέντε των Ράβδων

Ίσως ξεπεράσατε πρόσφατα κάποιο σημαντικό εμπόδιο και τώρα νιώθετε πολύ πιο χαλαροί και ξεκούραστοι, κάτι το οποίο επηρεάζει θετικά τη σχέση σας με το σύντροφό σας.

Ιχθύς – Δύο των Κυπέλλων

Η θετική ατμόσφαιρα και η τρυφερότητα, που πάντα κρατάτε σε υψηλά επίπεδα στη σχέση σας θα είναι ο λόγος για τον οποίο η βραδιά θα εξελιχθεί με εσάς και το ταίρι σας να νιώθετε ενθουσιασμένοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Σας διακρίνει μια παραπάνω νευρικότητα αυτές τις ημέρες, και μάλλον ο σύντροφο σας

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Κριός –Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αντίστροφα Ίσως είχατε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον σύντροφό σας οι οποίες αποδείχθηκαν...