Το αστρολογικό πεπρωμένο

Το αστρολογικό πεπρωμένο
<p>Συχνά ακούτε το ρητό «ακολουθήστε την καρδιά σας» αλλά δεν έχετε κάποια συγκεκριμένα βήματα για να ακολουθήσετε. Η φωνή της καρδιάς παραμορφώνεται με το θόρυβο που κάνει η κοινωνία και η οικογένειά μας, πιθανόν, για να μην πούμε σίγουρα. Η αστρολογία προσφέρει σαφήνεια και επικύρωση για τις επιθυμίες της καρδιάς σας, ένα νεύμα που σας ξυπνά σε αυτό που η ψυχή σας ήρθε σε αυτόν τον πλανήτη για να κάνει.

Το διάγραμμα γέννησής σας θα σας δείξει ξεκάθαρα τα φυσικά σας δώρα, τους τύπους των θεμάτων που μπορείτε να υπερέχετε, καθώς και τις ικανότητες που ήρθατε να αναπτύξετε. Είναι σαν ένας οδικός χάρτης στο δικό σας βαθύτατο πεπρωμένο.

Η καρδιά σας θα σας μιλήσει συχνά λέγοντας: «αυτό δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνω» και θα το απορρίψετε σαν ανοησία ή φαντασία, αλλά τα συναισθήματα του ενστίκτου είναι η φωνή της ψυχής σας. Πολλοί άνθρωποι που μαθαίνουν πώς να κατανοήσουν το γενέθλιο διάγραμμα τους έχουν σημαντικές στιγμές «αποκάλυψης» όταν συνειδητοποιούν γιατί αισθάνθηκαν πάντα ότι θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να κάνουν κάτι άλλο με τη ζωή τους.

Μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι το να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας είναι ένα ζωτικό βήμα για να βρούμε πραγματική εκπλήρωση και σταθερή ευτυχία, γίνεται η πιο σημαντική πτυχή της ύπαρξής μας. Μπορούμε συχνά να αισθανόμαστε ότι λείπει κάτι στη ζωή μας, ακόμα κι αν έχουμε ό, τι χρειαζόμαστε.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουμε συνδεθεί με το σκοπό μας που μας συνδέει με το υπόλοιπο σύμπαν με θετικό, αγαπημένο τρόπο. Αυτό το κενό συναίσθημα μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα επειδή δεν κατανοούμε ακόμη τις δικές μας συναισθηματικές ανάγκες που αποκαλύπτονται μέσα από το ζώδιο του φεγγαριού μας, για παράδειγμα.

Όταν δημιουργούμε περιβάλλοντα που εκπληρώνουν αυτές τις συναισθηματικές ανάγκες που αποκαλύπτονται στο ζώδιο του φεγγαριού μας, θα είμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Ουσιαστικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αστρολογία για να βρούμε πού είμαστε καλοί σε αυτόν τον πλανήτη, με κάποιο τρόπο που θα μας κάνει επίσης να νιώσουμε ικανοποιημένοι. Και φυσικά, να βρούμε και το ερωτικό μας πεπρωμένο.

Βήμα 1: Δείτε τον 2ο Οίκο σας για δυναμικό σταδιοδρομίας

Αισθάνεστε αδιάφοροι για τη δουλειά σας ή δεν είστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον σας; Το 2ο σπίτι σας στο διάγραμμα γέννησής σας αποκαλύπτει φυσικά πλεονεκτήματα που θα κάνουν τη δουλειά να γίνει διασκεδαστική και να σας επιτρέψει να υπερέχετε.

Αναζητήστε το 2ο σπίτι σας και στη συνέχεια καταγράψτε τα φυσικά σας δυνατά σημεία με βάση το ζώδιο που πέφτει στο δεύτερο σπίτι σας. Αυτό αντικατοπτρίζει επίσης τις βαθύτερες επιθυμίες σας που ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Δεν συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι στο έργο μας, στη δουλειά μας, για να είμαστε άνετοι. Αυτό συμβαίνει επειδή η ψυχή μας θέλει να συνεισφέρει θετικά με κάποιο τρόπο στον κόσμο. Τώρα έχουμε την εξουσία να το συνειδητοποιήσουμε αυτό.

Βήμα 2: Κοιτάξτε στο φεγγάρι σας για τις συναισθηματικές σας ανάγκες

Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες στην καριέρα που επιδιώκετε, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα τις λάβετε υπόψη σε οποιαδήποτε εργασία ή κατάσταση διαβίωσης. Ποιες είναι οι συναισθηματικές σας ανάγκες βάσει του σεληνιακού ζωδίου σας; Γράψτε τες και σκεφτείτε ιδέες για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε αυτές τις ανάγκες στη ζωή σας.

Βασικά, τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του φεγγαριού μας πρέπει να τιμούνται αλλιώς θα νιώθουμε δυσαρέσκεια ή εκτός συγχρονισμού. Η κατανόηση των δικών σας συναισθηματικών αναγκών μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τη ζωή σας δημιουργικά για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε χαρούμενοι. Εάν χρειάζεστε χώρο, μπορείτε τελικά να καταλάβετε γιατί. Εάν είστε φυσικός πνευματικός οδηγός, θα καταλάβετε γιατί θέλετε να διαβάζετε βιβλία αντί για άλλες δραστηριότητες. Όταν γνωρίζετε τον εαυτό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε υγιή όρια για τη συναισθηματική σας ευεξία.

Βήμα 3: Κοιτάξτε στον βόρειο δεσμό της Σελήνης σας για τον σκοπό της ψυχής σας

Τώρα τα πραγματικά ζουμερά πράγματα. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει πολύ τη ζωή σας. Ο βόρειος κόμβος, ή δεσμός όπως λέγεται, ο οποίος υπολογίζεται από ένα εύρος ημερομηνιών που βασίζεται στην ημέρα που γεννηθήκατε, είναι ουσιαστικά το πεπρωμένο της ψυχής σας σε αυτή τη ζωή. Εξακολουθείτε να έχετε ελεύθερη βούληση, αλλά αυτό είναι που ήρθατε εδώ για να μάθετε. Αυτό είναι το αναπτυξιακό σας δυναμικό.

Αν ακολουθήσετε τα χαρακτηριστικά αυτού του σημείου και αναπτύξετε τα δυνατά σημεία αυτού του ζωδίου (αυτό που εμπίπτει στον βόρειο κόμβο σας), θα βρείτε εκπλήρωση σε απέραντο βαθμό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πλανήτες στην 29η μοίρα

Πλανήτες στην 29η μοίρα

Πλανήτες στην 29η μοίρα

Η πολύ σημαντική και κρίσιμη τελευταία μοίρα όλου του «δωδεκάθεου» του ζωδιακού αξίζει την προσοχή μας. Εάν τυχαίνει να έχετε έναν...

Η Αστρολογία και οι 7 Κύριοι Πλανήτες

Η Αστρολογία και οι 7 Κύριοι Πλανήτες

Η Αστρολογία και οι 7 Κύριοι Πλανήτες

Μέσα στην ανθρώπινη ιστορία, η μεγαλύτερη περιπέτεια είναι η αυτή της γνώσης, ο άνθρωπος λοιπόν θεώρησε τον αριθμό επτά 7 ως ένα ιερό...

Οι Οίκοι στην Αστρολογία

Οι Οίκοι στην Αστρολογία

Οι Οίκοι στην Αστρολογία

Από τα πιο θεμελιώδη μεγέθη στην αστρολογία είναι οι Οίκοι. Κάθε τμήμα του αστρολογικού χάρτη αντιπροσωπεύει και ένα τμήμα της...

Βασικά και Απαραίτητα της Αστρολογίας

Βασικά και Απαραίτητα της Αστρολογίας

Βασικά και Απαραίτητα της Αστρολογίας

Υπάρχουν κάποια ζητήματα που αφορούν την αστρολογία, τα οποία σε πολύ λίγο, λόγω του ότι η πνευματικότητά τα μας αναπτύσσεται, θα μπουν...

Ο Εσωτερικος Ποσειδωνας!

Ο Εσωτερικος Ποσειδωνας!

Ο Εσωτερικος Ποσειδωνας!

Τι απόκρυφο και σκοτεινό κρύβει ο Ποσειδώνας; Η εσωτερική Αστρολογία είναι η αστρολογία της ψυχής. Η σκιαγράφηση ενός γενέθλιου χάρτη με...

Τα μυστικά του 7ου Οίκου.

Τα μυστικά του 7ου Οίκου.

Τα μυστικά του 7ου Οίκου.

Ο κυβερνήτης του 7ου Οίκου μας είναι σημαντικός δείκτης στον τρόπο που εξελίσσονται οι σχέσεις καθώς και για την επιλογή συντρόφων. Στην...