Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να σας δώσει την ευκαιρία για πολύ μεγαλύτερες κινήσεις. Πρέπει όμως να κάνετε και υποχωρήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Πανσέληνος σας καλεί αν δείξετε ένα πρόσωπο πολύ πιο συγκαταβατικό αυτή τη στιγμή. Μην είσαστε υπερβολικοί και μην προχωράτε σε κινήσεις οι οποίες είναι καταπιεστικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σας κάνει επικοινωνιακούς σήμερα. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική Πανσέληνο, βρείτε τον εαυτό ας μέσα από την αμφισβήτηση των καθιερωμένων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη βρίσκεται σε Πανσέληνο αυτή την ώρα και έτσι, από το Νύχι του Λέοντα, όπως ονομάζεται ο αστέρας, σας δίνει τη δυνατότητα για ριζοσπαστική ανανέωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Η Πανσέληνος που αυτή τη στιγμή ουσιαστικά λαμβάνει χώρα στο Νύχι του Λέοντα, καταφέρνει να δώσει σε εσάς την απαραίτητη ορμή και ώθηση για να προχωρήσετε σε επόμενα βήματα, με εντελώς ανανεωμένο τρόπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Πανσέληνος αυτή δεν λαμβάνει χώρα αποκλειστικά στο ζώδιό σας, αλλά κυρίως στον αστέρα που καλούμε Νύχι του Λέοντα. Όμως, και εσείς έχετε ιδιαίτερη εύνοια, με περισσότερη τάση για ανανέωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορείτε να χαλαρώσετε αυτή τη στιγμή και να δεχθείτε πιο θετικά τις καταστάσεις που έρχονται. Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα μηνύματα που σας δίνει η σημερινή Πανσέληνος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η ευκαιρία που σας δίνει αυτή η Πανσέληνος αφορά στην ανανέωση. Απαιτεί όμως από εσάς υποχωρήσεις και θετικό πρόσωπο, το οποίο σας δίνει το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, από το ζώδιό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Πανσέληνος σας θέλει δυναμικούς και έτοιμους για ανανέωση. Το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία σας θέλει να έρχεστε πιο κοντά, μέσα από την επικοινωνία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Εάν βάλετε την ευγένεια και την συγκατάβαση μέσα στην ημέρα σας, καταφέρνετε να είσαστε πολύ πιο ήρεμοι εσωτερικά, αλλά και πιο αποτελεσματικοί, υπό το φως της Πανσελήνου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Δώστε έναν ιδιαίτερο τόνο στην ημέρα. Η σημερινή Πανσέληνος στην ουσία συμβαίνει στο Νύχι του Λέοντα και αυτό για εσάς έρχεται ακριβώς εκεί που το χρειαζόσασταν. Δράστε με δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Εκτός από την Πανσέληνο που σας καλεί τώρα να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιό σας μαζί με τον Δία καταφέρνει να σας δώσει ώθηση στην επικοινωνία σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...