Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Να είσαστε ήσυχοι μέσα σας, καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία να μπείτε ξανά στο ενεργό ερωτικό παιχνίδι, εφόσον έχουν σταματήσει οι αρνητικές για εσάς επιρροές που σας αποσυντόνιζαν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Σελήνη σε αντίθεση με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη αυτή τη στιγμή σας δυσκολεύει να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις που θα θέλατε να κάνετε. Να είσαστε συγκεντρωμένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι μία στιγμή που θα πρέπει να είσαστε πιο χαλαροί και να δέχεστε ορισμένες καταστάσεις όπως αυτές έρχονται. Μην κάνετε υπερβολές και μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη με την είσοδό της στον αστερισμό του Ζυγού σας δίνει περισσότερη αρμονία, αν και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη σας βγάζει εκτός προγραμματισμού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Έχετε ακόμα την δυνατότητα να πάτε σε κάποιες κινήσεις πάρα πολύ σημαντικές. Αυτή η περίοδος για εσάς αφιερώνεται στην προσπάθεια ανανέωσης του αισθηματικού σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Κάντε ένα διάλλειμα από ορισμένες υποχρεώσεις σας, ώστε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. να είσαστε πάνω από όλα χαλαροί εσείς οι ίδιοι, ώστε να αναζητήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η Σελήνη με την είσοδό της στο ζώδιό σας θα σας κάνει πιο διπλωματικούς. Όμως, με την αντίθεσή της με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, σας αποσπά από την ουσία του αισθηματικού σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε ποια είναι τα ψιλά γράμματα στην επικοινωνία σας, τα οποία σας βγάζουν εκτός στοχεύσεως. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει εις βάθος να το μελετήσετε τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ορισμένες καταστάσεις που παίζουν βασικό ρόλο σε εσάς, μέσα από πρόσωπα που έχουν καθοριστικό ρόλο μέσα στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Κρόνου, προσέξτε κάπως την εσωτερική σας ένταση, που προκύπτει από την προβληματική σχέση με το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να περάσετε μπροστά, σε σχέση με τα πεδία διεκδικήσεών σας στον αισθηματικό τομέα. θα χρειαστεί αποφασιστικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσέξτε έτσι ώστε να είσαστε έτοιμοι απέναντι στις καταστάσεις που έρχονται. Είστε σε θέση να ελευθερώσετε ορισμένες ευαίσθητες και ρομαντικές πλευρές του εαυτού σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...