Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018
<div>

Κριός – Δύο των Κυπέλλων

Η ενέργεια της ημέρας δίνει στο ρομαντισμό μια συναρπαστική παθιασμένη πινελιά. Υπάρχει αυτή η αίσθηση μιας ρομαντικής αύρας τόσο για εσάς όσο και για το σύντροφό σας.

Ταύρος – Οκτώ των Ράβδων

Εάν έχετε κάποιο ραντεβού απόψε, μπορεί να συναντήσετε κάποια ευχάριστη έκπληξη. Η ενέργεια της διάθεσής σας κάνει αυτή την ημέρα μια ευκαιρία που δεν μπορείτε να παραλείψετε.

Δίδυμοι – Άσσος των Κυπέλλων

Αυτή είναι μια ημέρα για το είδος του ραντεβού που είχατε φανταστεί μόνο στα πιο τρελά σας όνειρα. Αυτό το άτομο μπορεί να μην νοιάζεται για τους συμβατικούς τρόπους γνωριμιών.

Καρκίνος – Δύο των Σπαθιών

Εσείς και ο αγαπημένος σας άνθρωπος ίσως βιώσετε μια συναρπαστική εξέλιξη στη σχέση σας. Η φαντασία και των δύο σας θα είναι η βασική κινητήρια δύναμη του ρομαντισμού σας απόψε.

Λέων – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Η νύχτα μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις, οι οποίες δεν είναι πάντα ευχάριστες. Είναι πιθανό να απογοητευτείτε από κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφερόσασταν ερωτικά.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να νιώσετε ένα βάρος κατά τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο θα πολεμήσετε με τη θετική σας διάθεση και τη γοητεία σας στο φλερτ του αποψινού σας ραντεβού.

Ζυγός – Δέκα των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να κάνετε κάποιες προσπάθειες επανένωσης με κάποιο πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος, οι οποίες όμως δεν θα είναι επιτυχείς, μιας και το άτομο αυτό έχει πλέον προσχωρήσει.

Σκορπιός – Η Αυτοκράτειρα

Η διάθεσή σας σήμερα θα σας κάνει ερωτικούς και τρυφερούς με το ταίρι σας. Μπορεί να μην έχετε το απαραίτητο κέφι για μια ερωτική νύχτα, αλλά για μια χαλαρωτική και τρυφερή βραδιά.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι

Η έλξη που νιώθετε την τελευταία περίοδο προς το ταίρι σας πρόκειται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι το οποίο θα κάνει τη νύχτα ακόμη ομορφότερη.

Αιγόκερως – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Υπάρχει η περίπτωση κάποιου τσακωμού με τον αγαπημένο σας, ο οποίος όμως θα λυθεί με αρκετά μεγάλη ευκολία, μιας και τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας νιώθετε τα ερωτικά συναισθήματά σας να μεγαλώνουν.

Υδροχόος – Το Άρμα Αντίστροφα

Είναι πιθανό να είστε αγχωμένοι κατά τη διάρκεια κάποιου ραντεβού για το οποίο περιμένατε με ανυπομονησία, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε τη λανθασμένη εντύπωση πως δεν ήσασταν γοητευτικοί.

Ιχθύς – Δέκα των Πεντάκτινων

Ίσως σας έχει καταβάλει η κούραση των ημερών την τελευταία περίοδο και έτσι είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι, είναι πιθανό να προτιμήσετε να περάσετε τη βραδιά με φίλους ή συνεργάτες και όχι με κάποιον σύντροφο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο, να δώσετε ευκαιρία στον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-6-2018

Δεν υπάρχει διάθεση από την μεριά του ανθρώπου σας, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Η θετική σας ενέργεια θα είναι σήμερα το βασικό σας χαρακτηριστικό. Αν πρόκειται να βγείτε σε κάποιο ραντεβού θα...