Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο και πάλι στην θετική πλευρά του ερωτικού σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσέξτε με την αντίθεση της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, καθώς τώρα είναι μία ακατάλληλη ώρα για να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσει για το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με το ημι-εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό μπορείτε αυτή τη στιγμή να δώσετε μια ιδιαίτερη πλευρά στην ερωτική σας επικοινωνία, με περισσότερο δυναμισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη στον Ζυγό είσαστε πιο σταθεροί στους στόχους σας και διαλλακτικοί στην επικοινωνία, αλλά δημιουργείται πρόβλημα στην προσέγγισή σας, με την αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ήδη δείχνετε ένα πρόσωπο ανανεωμένο, πατάτε πιο σίγουρα και έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βασιστείτε σε αυτά τα χαρακτηριστικά και επαυξήστε τα σε πρώτο επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να σχηματίζει ημι-εξάγωνο μαζί με τον Ουρανό είσαστε σε θέση να προχωρήσετε σε απαραίτητες κινήσεις, κυρίως μέσα από την επικοινωνία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την είσοδο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο μπορείτε με περισσότερη άνεση να προχωρήσετε σε κινήσεις που έρχονται τώρα για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Να είσαστε έτοιμοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Πρέπει να διατηρείτε την ηρεμία σας, πρώτα απ’ όλα για να σκέφτεστε πιο καθαρά και οργανωμένα, σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. να είσαστε λοιπόν συγκεντρωμένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε κινήσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από την δική σας εκρηκτικότητα. Δώστε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας μέσα στην ημέρα από τις προσεγγίσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσέξτε αρκετά με το τετράγωνο της Σελήνης μαζί με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, καθώς δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε κινήσεις εάν η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται χαμηλά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον Ερμή, αλλά και την Αφροδίτη, να σχηματίζουν τώρα μαζί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό την όψη του ημι-εξαγώνου, έχετε την ευκαιρία σας να προχωρήσετε σε αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Καθώς από το δικό σας ζώδιο οι πλανήτες Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται μαζί με τον Ουρανό από τον κριό σε ημι-εξάγωνο, η αλλαγή είναι ένας στόχος στον οποίον έρχεστε πλέον πολύ πιο κοντά. Να είσαστε έτοιμοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...