Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-3-2018
<div>

Κριός – Τρία των Πεντάκτινων

Υπάρχει μια καλή ροή ενέργειας με το ταίρι σας αλλά δεν είστε πολύ προσανατολισμένοι στα ερωτικά θέματα. Περισσότερο σας ενδιαφέρει η διασφάλιση των κοινών σας πόρων, αλλά όντως έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και αυτό σας ανεβάζει την διάθεση.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα

Έχετε επαφή με μια εσωτερική δύναμη και έναν ερωτισμό που σας κάνει ακαταμάχητους στο παιχνίδι της αγάπης. Προσφέρετε πολλά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Οπωσδήποτε μπορείτε να χαρείτε σήμερα τον έρωτα, αλλά είναι σημαντικό να μην χάσετε την ημέρα αν είστε αδέσμευτοι – μπορείτε να γοητεύσετε τους πάντες.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Κάτι πανέμορφο μπορεί να έχει ανατείλει στον ερωτικό σας ορίζοντα, ένα άστρο δύναμης και χαράς. Σας έλκουν άνθρωποι που ξέρουν να μοιράζονται την εσωτερική τους φλόγα και φωτίζουν το μονοπάτι σας.

Καρκίνος – Ο Τρελός

Ένα καινούριο φλερτ, μια νέα σχέση ή μια ανάπλαση της ήδη υπάρχουσας είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο για τους Καρκίνους σήμερα. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι πρέπει να μην πετάξετε τις εμπειρίες σας, όσο και αν κάτι κεραυνοβόλο έρθει να σας συνεπάρει.

Λέων – Δέκα των Πεντάκτινων

Απόλυτη αφθονία είναι η υπόσχεση από αυτό το δεκάρι – αλλά και μια εμμονή με τον υλικό πλούτο είναι επίσης μια δυνατή προοπτική. Προσέξτε να μην χάσετε τους ερωτικούς σας στόχους καθώς θα κυνηγάτε την επιτυχία.

Παρθένος – Ο Θάνατος

Κάτι τελειώνει στην ερωτική σας ζωή. Κάτι θα πρέπει να αφήσετε πίσω. Αν είστε μόνοι, θα είναι η μοναξιά σας που θα λάβει τέλος. Αν είστε σε σχέση πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις μαζί με το ταίρι σας είτε για να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους είτε για να φύγετε μακριά από λανθασμένες συμπεριφορές.

Ζυγός – Ιππότης των Ράβδων

Ίσως να αισθάνεστε ότι πρέπει να λύσετε πολλά προβλήματα στην σχέση σας και στην ερωτική σας ζωή και θέλετε να δράσετε άμεσα. Να προσέξετε να μην είστε πολύ ορμητικοί γιατί θα χάσετε την καθαρότητα της εικόνας.

Σκορπιός – Τρία των Ράβδων

Ίσως να βρίσκεστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης ενώ ακόμα δε έχετε ξεκαθαρίσει την σχέση σας με το παρελθόν. Έχετε ανάγκη από μια στέρεη ερωτική κατάσταση, αλλά προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Τοξότης – Ο Διάβολος

Πολλοί πειρασμοί είναι στον δρόμο σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιοι άνθρωποι σας δεσμεύουν και θέλετε να ξανοιχτείτε σε ένα φλερτ με «άγριες» διαθέσεις. Τίποτα το μεμπτό σε αυτό, αρκεί να βάλετε εσείς τα όρια και όχι να αφεθείτε στις παρορμήσεις.

Αιγόκερως – Δύο των Σπαθιών

Λεκτικά παιχνίδια και έντονες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που αγαπάτε μπορεί σήμερα είτε να σας συναρπάσουν είτε να σας κουράσουν. Έχετε ανάγκη από μια ξεκάθαρη συζήτηση με το ταίρι σας, απλά φροντίστε να μην πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε μετά.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Μια δύσκολη κατάσταση θα έρθει να σας βρει ξαφνικά. Αν έχετε κοινά περιουσιακά στοιχεία με το ταίρι σας προσέξτε γιατί ίσως να έχετε ξαφνικές εκπλήξεις που δεν θα μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε.

Ιχθύς – Δέκα των Κυπέλλων

Μια πανέμορφη ενέργεια σας κατακλύζει και σας χαρίζει τρομερό ερωτισμό. Ίσως να έχει έρθει η στιγμή της πρώτης ολοκλήρωσης μιας σχέσης, ίσως να είστε σε ένα πρώτο ραντεβού μιας σημαντικής ερωτικής σύνδεσης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι περνάτε ένα πολύ ερωτικό βράδυ με το ταίρι σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, με αφορμή κάποια παλιά ερωτική υπόθεση του συντρόφου σας

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλλημα, που ακουμπά έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που σας αγαπάει και το ξέρετε

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Κριός – Η Κρίση Πάρτε αποφάσεις, με κριτήριο το τι είναι πραγματικά αυτό το οποίο σας γεμίζει στον ερωτικό σας τομέα. μην κάνετε χάρες,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...