Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2018
<p>Κριός

Κάποιες ανησυχίες σας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά ένα πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος είναι πιθανό να βγουν αληθινές αυτήν την περίοδο.

Ταύρος

Οι διακριτικές κινήσεις είναι αυτές οι οποίες κερδίζουν το παιχνίδι σήμερα. Κάντε απλά, αλλά μεθοδικά και αποφασιστικά βήματα για να επιτύχετε τους ερωτικούς στόχους τους οποίους έχετε θέσει εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να είχατε έναν μάλλον ισχυρό καυγά με το ταίρι σας, ωστόσο το πάθος σας δεν σβήνει τόσο εύκολα. Θα κάνετε τις απαραίτητες προσπάθειες για να φτιάξετε τα πράγματα το συντομότερο.

Καρκίνος

Οι προσπάθειές σας να φτιάξετε κάποια πράγματα στη σχέση σας μπορεί να μην ευδοκιμήσουν ακόμη, ωστόσο αρκετά σύντομα θα κάνετε τα πρώτα βήματα προς το καλύτερο με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων

Ίσως πρέπει να αποκτήσετε μια άλλη προσέγγιση όσον αφορά είτε το ταίρι σας είτε κάποιο άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος. Καλό θα ήταν να εξετάσετε κάθε πιθανή οπτική που μπορεί να βρίσκεται μπροστά σας.

Παρθένος

Βλέπετε τα πράγματα θετικά και το ίδιο κάνει και το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο. Θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πάθος της σχέσης σας πολύ σύντομα.

Ζυγός

Ίσως αγχώνεστε για τους λάθος λόγους και περιμένετε την στήριξη που θέλετε να σας παρέχει το ταίρι σας, ωστόσο αν και προσπαθεί, μόνο εσείς μπορείτε πραγματικά να λύσετε τα εσωτερικά σας προβλήματα.

Σκορπιός

Μπορεί να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε μια διαφωνία που έχετε με τον σύντροφό σας, αλλά ίσως να ήταν καλύτερο να αφήσετε το θέμα αυτό να εξελιχθεί αργότερα, όταν τα πράγματα μεταξύ σας θα έχουν ηρεμήσει.

Τοξότης

Κάποιο πρόσφατο γεγονός μπορεί να σας έχει ανησυχήσει όσον αφορά το μέλλον σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να αγχώνεστε άσκοπα, μιας και τα θέματα θα λυθούν σύντομα.

Αιγόκερως

Αν και το κάνετε πάντα με καλοπροαίρετο τρόπο, υπάρχει η πιθανότητα η σημασία που δείχνετε προς το ταίρι σας να το κάνει να νιώθει πως πιέζεται, παρά πως του παρέχεται κάποια ουσιαστική βοήθεια.

Υδροχόος

Τα προβλήματα της σχέσης σας είναι κάτι το οποίο θα βάλετε στην άκρη τώρα, μιας και θέλετε να επικεντρωθείτε περισσότερο στα ρομαντικά κομμάτια που σας ησυχάζουν και σας ηρεμούν με τον σύντροφό σας.

Ιχθύς

Μπορεί να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε σχέση με κάποιο εξωτερικό πρόβλημα το οποίο σας αγχώνει, ωστόσο μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του συντρόφου σας, αν πιστεύετε πως θα σας βοηθήσει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018

Οι ματιές που πέφτουν επάνω σας και ήδη τις έχετε καταλάβει, δεν είναι ερωτικού τύπου

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018

Μην δείχνετε τις εσώτερες σας ανησυχίες και ανασφάλειες, σε άτομα που έχουν αποδείξει

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση, καθώς υποθέσεις του ερωτικού σας παρελθόντος σας επηρεάζουν ώστε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή σας καθιστά ανέτοιμους για δράσεις στον τομέα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...