Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-3-2018
<div>

Κριός – Η Εγκράτεια

Όσο κι αν θέλετε να αφεθείτε στον έρωτα κυριαρχούν δεύτερες σκέψεις και μια ανάγκη να συνδυάσετε το πάθος με την εμπειρία σας. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις με το ταίρι σας, ενώ αν φλερτάρετε έχετε την διάθεση να μην αφήσετε απότομες γνωριμίες να σας ξεμυαλίσουν.

Ταύρος – Η Δύναμη

Είστε σε μια πολύ δυνατή ημέρα από συναισθηματική άποψη. Θέλετε να κάνετε πολλά, έχετε την διάθεση να στηρίξετε το ταίρι σας στα πάντα, μπορείτε να είστε ο δυνατός πόλος της σχέσης σας. αν φλερτάρετε είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αποδείξετε την σοβαρότητα των προθέσεών σας.

Δίδυμοι – Ντάμα των Πεντάκτινων

Η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη. Μπορείτε να ζήσετε μια ομαλή ημέρα χωρίς καμία ανησυχία ή άγχος. Ωστόσο, μπορεί να βαρεθείτε γιατί είναι δύσκολο και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Στην αγάπη υπάρχει κάποιο τέλμα.

Καρκίνος – Ιππότης των Πεντάκτινων

Συνολικά, δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κάτι συναισθηματικό, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν αξίζει να επενδύσετε ή όχι, καθώς το αποτέλεσμα είναι απρόβλεπτο λόγω της στατικής κατάστασης.

Λέων – Ρήγας των Κυπέλλων Αντίστροφα

Θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση και αβεβαιότητα εάν η προσδοκία σας θα εκπληρωθεί ή όχι. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει κάποιο τέλμα. Αν θέλετε να αναζητήσετε μια νέα σχέση, μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά η πιθανότητα να αποκτήσετε μια σοβαρή σύνδεση δεν είναι υψηλή.

Παρθένος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι και ενοχλημένοι από την τρέχουσα κατάσταση, καθώς τα πράγματα δεν αποδίδουν με τον τρόπο που περιμένατε. Να προσέχετε τις συναισθηματικές σας αστάθειες. Συνολικά, δεν υπάρχει καμία πρόοδος ούτε στην εργασία ούτε στην αγάπη. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσες επιλογές έχετε, εξακολουθείτε να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι.

Ζυγός – Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχει μια αργή αλλαγή. Εάν έχετε μια σχέση, μπορείτε να σχεδιάσετε να επεκτείνετε τα όριά της. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι καθώς μπορεί να μην υπάρχει ενθουσιασμός.

Σκορπιός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μην είστε κουρασμένοι ή σαρκαστικοί ή παραπονιέστε σας πάρα πολύ, καθώς αυτό θα σας κάνει να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από την σύγχυση της σχέσης για λίγο. Ή μπορείτε να έχετε ένα σχέδιο για να ταξιδέψετε λίγο, σε κάποιον κοντινό προορισμό, αλλά όχι με πολύ ενθουσιασμό.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να ανησυχείτε και να είστε μην είστε σίγουροι για το μέλλον σας. Μπορείτε να διστάσετε να αποφασίσετε τι να κάνετε στη συνέχεια με την σχέση σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ζυγίσετε ποια είναι η πιο κατάλληλη λύση για εσάς με βάση τα πραγματικά σας αισθήματα.

Αιγόκερως – Ρήγας των Πεντάκτινων

Προσέξτε να μην είστε πολύ εγωκεντρικοί σήμερα και να μην πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς μπορεί να πιστεύουν ότι είστε αλαζονικοί. Συνολικά, έχετε την αναγκαία αυτοπεποίθηση αλλά έχετε πολύ μεγάλο εγώ.

Υδροχόος – Έξι των Ράβδων

Στην σφαίρα της αγάπης μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Είναι μια όμορφη μέρα για να δημιουργήσετε έναν δυνατό δεσμό.

Ιχθύς – Δύο των Σπαθιών

Είναι μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα συναισθηματικά μέρα. Θα θελήσετε ίσως να ασκήσετε τις διανοητικές σας ικανότητες και τις ικανότητες της αντιπαράθεσης με το ταίρι σας, ακόμα κι αν μεταξύ σας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Μπορείτε να μιλήσετε πιο καθαρά στον άνθρωπο που έχετε κρυφά ερωτευτεί. Το πιο πιθανόν

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Ο Άσσος Κυπέλλων αντίστροφα είναι ένας θετικός οιωνός, αλλά γενικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Μια κάποια συναισθηματική απώλεια είναι στο πρόγραμμα. Θα ακούσεις κάποιο νέο που θα σε δυσαρεστήσει στον...