Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές κινήσεις, για τον σκοπό μία αισθηματικής επανασύνδεσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Ξέρετε βέβαια πως ο σκοπός της επανασύνδεσης είναι ένας τομέας αρκετά απαιτητικός. Άλλες φορές τα πράγματα είναι πιο εύκολα και άλλοτε πιο δύσκολο. Πάντα όμως να στοχεύετε πρώτα απ’ όλα στην συναισθηματική σας ισορροπία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Βρείτε πού βρίσκονται τα όρια και προσπαθήστε να κινηθείτε πρώτα απ’ όλα μέσα σε αυτά. Είναι σημαντικό το να γνωρίζετε προς τα πού πηγαίνετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού πλέον, σας στηρίζει έτσι ώστε οι κινήσεις σας να βασίζονται στο συναίσθημα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από όσο νομίζετε. Να έχετε όμως καθαρό μυαλό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί από κάποιες εντάσεις. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει και μόνοι σας να βγάλετε ορισμένα πρώτα συμπεράσματα για τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Απέναντι στις αλλαγές τις οποίες τώρα δέχεστε, προσπαθήστε να δείξετε μία εσωτερική πυγμή. Αυτό είναι κάτι που έρχεται με την ισορροπία του συναισθήματος και της λογικής.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Χρειάζεται να κατανοήσετε την πραγματική αιτία των καταστάσεων. Ορισμένες φορές πρέπει να αποδεχόμαστε τα πράγματα όπως έρχονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μαχόμαστε να τα αλλάξουμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη τώρα εισήλθε στο δικό σας ζώδιο. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την επιρροή της, η οποία σας στηρίζει να κατανοήσετε τα πράγματα από την συναισθηματική σας πλευρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Να είσαστε πιο ήρεμοι εσωτερικά. Πρέπει να μπορέσετε να κατανοήσετε τις καταστάσεις και να δείτε πίσω από τα πράγματα. Αυτό βέβαια είναι μία δυναμική διαδικασία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Κάντε μία ανασκόπηση καταστάσεων, η οποία τώρα θα σας βοηθήσει να πάρετε σιγά-σιγά μπρος, με έναν νέο και πολύ πιο ανανεωμένο τρόπο. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ουρανού έρχεται για να σας δυσκολέψει στην επικοινωνία σας αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της υπερβολής με την οποία συμπεριφέρεστε απέναντι σε διαφωνίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είναι χρήσιμο να δείτε συνολικά τα πράγματα. Όσο ο χρόνος περνάει, τόσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε να το κάνετε αυτό. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα το είσαστε πνευματικά νηφάλιοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...