Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2018
<div>

Κριός

Ετοιμαστείτε για πολλά σήμερα. Μαθαίνετε πως τίποτα δεν είναι βέβαιο και αυτό σας ιντριγκάρει κάπως. Η τύχη σας είναι αυξημένοι και εσείς αποφασίζετε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως.

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανόν να σας προλάβει το άτομο που σας αφορά και να κάνει πρώτο την κίνηση. Αυτό αν και μπορεί να το αποζητάτε, μπορεί τελικά να σας κομπλάρει, προσέξτε τον χειρισμό σας.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να δείξετε ένα πιο εξωστρεφές πρόσωπο, αλλά αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο, τελικά. Να ξέρετε πως έχετε αυξημένη τύχη και γνωρίζοντας αυτό, ανεβάστε την αυτοπεποίθησή σας.

Καρκίνος

Αν περιμένετε κίνηση από το πρόσωπο που σας αφορά μπορεί και να περιμένετε άσκοπα. Να ξέρετε πως σήμερα είναι πολύ θετική για εσάς η ημέρα στο να πάρετε την πρωτοβουλία.

Λέων

Σήμερα το μυαλό σας παιδεύεται και γι’ αυτό φταίει η εικόνα ενός προσώπου από το βαθύ σας παρελθόν, που δε λέει να ξεκολλήσει από την φαντασία σας. Σας φαίνεται μακρινός ο χρόνος; Μπορείτε να τον κάνετε πιο κοντινό.

Παρθένος

Θέλετε πολύ να χαλαρώσετε από το παρελθόν, αλλά το ίδιο το παρελθόν σας είναι αυτό που δεν σας αφήνει. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να καταπιέζετε τον εαυτό σας, ούτε να αγχώνεστε, κάντε κάποια κίνηση.

Ζυγός

Δεν να περάσετε πάλι τα ίδια, θέλετε μία ανανέωση, αλλά βλέπετε αυτή η ανανέωση να γίνεται με πρόσωπο από τα παλιά. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι αυτό που έχετε κατά νου θα πετύχει.

Σκορπιός

Αρκετό άγχος μαζεύετε και δεν φαίνεστε έτοιμοι για κάτι ουσιαστικό που αφορά το παρελθόν σας και όμως το αναπολείτε. Αν κάτι δεν μπορεί να προχωρήσει, είναι καλύτερο να μένει πίσω.

Τοξότης

Επιτέλους, αφήνετε πιο ελεύθερο τον εαυτό σας και μπορεί να το κάνετε και ασυναίσθητα. Έχετε αρκετή φαντασία σήμερα και θα προκαλέσετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκεί που στοχεύετε.

Αιγόκερως

Μην μαζεύεστε! Μπορεί αν δεχθείτε μία κίνηση από άτομο που σας ενδιαφέρει και να αισθανθείτε κάπως αμήχανα. Δεν υπάρχει όμως λόγος να κάνετε πίσω, δράστε πιο αυθόρμητα.

 

Υδροχόος

Έχετε σήμερα μία τάση να καταπιέζετε τον εαυτό σας και αν δεν αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση, θα γυρίζει σύντομα εναντίον σας. Σε αυτή τη φάση μην ακούτε φωνές τρίτων.

Ιχθείς

Εάν κάποιοι σας συμβουλεύουν αυτή τη στιγμή να ακούσετε τη λογική σας, δεν είναι και πολύ σίγουρο πως πραγματικά θέλουν να είστε ευτυχισμένοι. Πάρτε πρωτοβουλίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2018

Κριός : Κρατάτε μέσα σας μεγάλα και σημαντικά μυστικά από το παρελθόν σας,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Κριός : Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2018

Αρκετά τα θέματα, που πρέπει να ρυθμίσει το ταίρι σας, με το παρελθόν του, και

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2018

Αυτά που ξέρετε, για την κρυφή ζωή του συντρόφου σας και το παρελθόν του, καλύτερα να μην

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση, καθώς υποθέσεις του ερωτικού σας παρελθόντος σας επηρεάζουν ώστε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...