Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-3-2018
<div>

Κριός – Ο Ερημίτης

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για ενδοσκόπηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο συντρόφους συμβάλλουν στη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης.

Ταύρος – Το Άρμα Αντίστροφα

Η εμφάνιση αυτής της κάρτας μπορεί να δείχνει σε ένα άτομο σε σχέση που επιβάλλει τις αποφάσεις του στον σύντροφό του. Το ανεστραμμένο άρμα μπορεί επίσης να σημαίνει απώλεια αυτοέλεγχου.

Δίδυμοι – Ο Διάβολος

Αυτή η κάρτα απεικονίζει κάποιες παγίδες. Η σχέση σας είναι σαν μια φυλακή. Δεν βλέπετε καμία πιθανότητα αλλαγής ή διαφυγής. Εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε εμπλακεί σε χρέη ή εθισμό.

Καρκίνος – Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Ενώ η κάρτα στην όρθια θέση της υποδεικνύει εθελοντική υπηρεσία και προσωρινή αναμονή, η αντίστροφη κάρτα στερείται της επιλογής και της ελπίδας. Ένας από τους ανθρώπους σε μια σχέση αισθάνεται σαν μάρτυρας.

Λέων – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Όταν αυτή η κάρτα βγαίνει ανάποδα, το σπαθί της Δικαιοσύνης δείχνει έλλειψη ισορροπίας. Για τα ζευγάρια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένα ή και τα δύο μέρη δεν συμμορφώνονται με τη συναισθηματική σύμβαση.

Παρθένος – Ο Μάγος

Οι ημέρες που ακολουθούν προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Ζυγός – Ο Ήλιος

Ετοιμαστείτε να λάμψετε. Η φυσική σας ελκυστικότητα, η γοητεία, το πνεύμα ή άλλα ταλέντα κερδίζουν θαυμασμό. Η εμπιστοσύνη ανοίγει σήμερα για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ο εραστής σας βρίσκει ακαταμάχητους.

Σκορπιός – Οι Εραστές

Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει τα θέματα της αγάπης και της επιλογής. Εσείς και ο σύντροφός σας επικεντρώνετε όλη σας την προσοχή και την ενέργεια στη σχέση σας. Κάνετε επιλογές που διατηρούν τη σχέση σας.

Τοξότης – Ο Κόσμος

Εσείς και ο εραστής σας ίσως δεσμευτείτε συναισθηματικά. Μερικές φορές το ταξίδι παίζει ρόλο όταν εμφανιστεί η κάρτα του Κόσμου. Μπορείτε να μετακομίσετε σε μια νέα χώρα για να παντρευτείτε τον εραστή σας σε μεγάλες αποστάσεις.

Αιγόκερως – Η Ιέρεια

Η Υψηλή Ιέρεια σας συμβουλεύει να ακούσετε πιο βαθιά τη διαίσθησή σας. Η εσωτερική σας σοφία, και όχι η συμβουλή φίλων, θα σας βοηθήσει να βρείτε ρομαντική εκπλήρωση.

Υδροχόος – Η Σελήνη

Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι αναπόσπαστα μέρη της ζωής. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις και οι άνθρωποι περνούν από φάσεις και οι προτιμήσεις του συνεργάτη σας αλλάζουν.

Ιχθύς – Ο Τροχός της Τύχης

Όταν η καρδιά της τύχης και του επιτεύγματος φθάσει στην αντίθετη θέση, τα σχέδιά σας για την ευτυχία αποτυγχάνουν ή βρίσκονται σε αναμονή. Η επιθυμητή νύφη ή γαμπρός σας διακόπτει τη δέσμευση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-5-2018

Μόνο δικαιολογίες και εμπόδια τελικά εισπράττετε από τον σύντροφο σας, γύρω από τις προτάσεις

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Σας διακρίνει μια παραπάνω νευρικότητα αυτές τις ημέρες, και μάλλον ο σύντροφο σας

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Δεν θα χαρίσετε σε κανέναν, τον χρόνο σας πλέον! Ξέρετε τι θέλετε από σχέσεις και συντρόφους

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Κριός – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι η ζωή σας με τον σύντροφό σας φαίνεται χαοτική γιατί κανείς από...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για ενδοσκόπηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για αναζήτηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο...