Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Σελήνη να σχηματίζει, μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να σχηματίζουν τώρα τρίγωνο μεταξύ τους, καταφέρνετε να αυξήσετε το πάθος στην επικοινωνία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Σελήνη μαζί με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα τρίγωνο έτοιμο να σας αυξήσει την ερωτική διάθεση και να στηρίξει στο να προχωρήσετε σε αποτελεσματικότερες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη τώρα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, μπορείτε να κάνετε έξυπνες κινήσεις, αξιοποιώντας την επικοινωνία σας, βγάζοντας σημαντικά αποτελέσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη από τον Τοξότη ενισχύει τον δυναμισμό σας και σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη δίνει ερωτική γοητεία στην αισθηματική σας επικοινωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσπαθήστε να δείξετε την πιο ερωτική σας πλευρά σήμερα, καθώς αυτό είναι κάτι το οποίο η ημέρα απαιτεί από εσάς. Να είσαστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε σχετικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Σελήνη και ο κυβερνήτης σας Ερμής αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε τρίγωνο μεταξύ τους και αυτό ενισχύει την διαίσθησή σας, καθώς και την ευκολία σας στην επικοινωνία. Αξιοποιήστε την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η Σελήνη και η κυβερνήτης σας Αφροδίτη έχουν περάσει τώρα σε τρίγωνο και αυτή η όψη έρχεται για να δώσει αρμονία στην ερωτική σας προσέγγιση και τον κατάλληλο ερωτισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Καθώς πλησιάζουμε στην αναδρομή του Δία στο ζώδιό σας, κάντε μία συνολικότερη ανασκόπηση των ερωτικών καταστάσεων που σας αφορούν αυτή τη στιγμή. Νοιώστε πιο άνετα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιό σας τώρα έρχεται να σας δώσει τον απαραίτητο δυναμισμό και την όρεξη για περιπέτεια. Ταυτόχρονα, σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη σας δίνει ερωτισμό και επικοινωνιακή ευκολία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Πρέπει να ξεπεράσετε κάποιο στρες το οποίο δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις, τις οποίες θα επιθυμούσατε σε αυτήν τη φάση. Να είσαστε πιο χαλαροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μπορείτε να δείξετε το δυναμικό σας πρόσωπο, το οποίο σε τελική ανάλυση είναι και το πραγματικό σας. Προσπαθήστε να δώσετε οξυγόνο στον εαυτό σας, μέσα από τις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Φαίνεται πως τώρα έχετε πραγματικά καταφέρει να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις για την αύξηση της αυτοπεποίθησής σας και την καταπολέμηση του άγχους σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Παρά την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιό σας, αυτή τη στιγμή μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο στην επικοινωνία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό είσαστε έτοιμοι για κινήσεις ανανέωσης. Προσέξτε όμως την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη τώρα στο ζώδιό σας, αλλά και σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...