Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Να έχετε εσωτερική ηρεμία τώρα. Η λογική σας σκέψη με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας και η αρμονία σας με την Αφροδίτη, σας στηρίζει να επανελέγξετε τις αποφάσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είσαστε σε θέση σήμερα να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά, σε σχέση με άλλα ζώδια. Καταφέρνετε να αντιληφθείτε την θετική πλευρά του ερωτικού σας κόσμου. Μην πάρετε όμως ακόμα αποφάσεις, βιαστικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Βρισκόμαστε σε μία φάση κατά την οποία οι αποφάσεις μας θα περάσουν από έναν έλεγχο, για το κατά πόσον πρέπει να προχωρήσουμε και σε ορισμένες αλλαγές. Δείτε λογικά τα πράγματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Καταφέρνετε συγκριτικά αν μείνετε σήμερα πιο σταθεροί. Όμως αυτό δεν είναι αναγκαστικά καλό. Το να αλλάξουμε ριζοσπαστικές αποφάσεις είναι και αυτό μία ριζοσπαστική κίνηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Νοιώστε χαλαρά, νοιώστε όμορφα. Αισθανθείτε μία μεγάλη αλήθεια, πως ό,τι και αν αποφασίσατε, μπορείτε να το αναθεωρήσετε. Έχετε δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Με αυτήν τη σκέψη, χαλαρώστε, αλλά ταυτόχρονα δράστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Χρειάζεται να στηριχτείτε αυτή τη στιγμή στη λογική σας. το ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Κριό θα στηρίξει την αμεσότητά σας και θα αυξήσετε τα αποτελέσματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δείτε τα πράγματα με την χαλαρότητα που σας διέπει. Είσαστε σε θέση να προχωρήσετε σε αλλαγές, με την έννοια του ότι αλλάζετε ορισμένες αποφάσεις σας. αυτό σας βγαίνει θετικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Δία να γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, βρίσκεστε σε θέση να αλλάξετε αποφάσεις σας, οι οποίες ενώ έγιναν αρχικά για ανανέωση, τελικά αποδείχθηκε πως απλά δυσκόλεψαν την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας περνώντας ανάδρομος στον Σκορπιό έρχεται να σας εξηγήσει πως ορισμένες τελευταίες σας αποφάσεις τελικά ήρθαν να σας βλάψουν και όχι να σας ωφελήσουν. Δείτε τα πράγματα ξανά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Καθώς το διάστημα που πέρασε μπορεί ορισμένες σας αποφάσεις που θελήσατε να σας βγάλουν από αδιέξοδα σας οδήγησαν τελικά σε μεγαλύτερα κενά, τώρα μπορείτε να δείτε ξανά αυτές τις καταστάσεις και να αλλάξετε δρόμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τα τελευταίο διάστημα περάσατε από μία επαναστατική φάση της ζωής σας. αυτό βέβαια είναι πολύ θετικό, όμως είναι πιθανότατο να πήρατε και ακραίες αποφάσεις που δεν σας βγήκαν σε καλό. Τώρα αρχίζετε να αναθεωρείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Βγάλτε από μέσα σας τον πόνο τον οποίον βιώνετε. Μπορεί να φερθείτε λίγο άδικα. Εξηγήστε το όμως: «δεν φταις εσύ, αλλά έτσι νοιώθω». Μην ντρέπεστε για τα συναισθήματά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ερμή να εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, αυτή τη στιγμή καταφέρνετε να βρεθείτε σε μία πάρα πολύ θετική...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...