Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-3-2018
<div>

Κριός – Ο Ήλιος

Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα ευημερήσει αν απολαμβάνετε κάθε στιγμή που περνάτε μαζί και μοιράζεστε τις νέες εμπειρίες που προκύπτουν από αυτό το δέσιμο. Φυσική και πνευματική αποπλάνηση θα σας ξεσηκώσει. Θα εμπλουτιστείτε ηθικά. Αυτό θα ενισχύσει τη σχέση και θα την κάνει να διαρκέσει για πάντα.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα σας προτείνει να θεωρήσετε δεδομένο ότι ο κόσμος γυρίζει πέρα από την διάθεσή σας και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα. Σας προσκαλεί να είστε σε θέση να ανακαλύψετε ρυθμό, νόημα και να δεχτείτε τις αμφιβολίες μεταξύ του ορθολογικού και του συναισθηματικού κόσμου.

Δίδυμοι – Ο Αυτοκράτορας

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι οι ελπίδες σας επικεντρώνονται στο γεγονός ότι τα πράγματα θα είναι επιτυχημένα λόγω μιας τέτοιας τάξης, ενέργειας και θετικισμού που έχει χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά της ενέργειάς σας στον έρωτα. Εσείς, επίσης, εμπιστεύεστε την υποστήριξη, τη σοφία και τη δικαιοσύνη ενός ηλικιωμένου ανθρώπου, ο οποίος είναι πολύ προστατευτικός και έχει δύναμη.

Καρκίνος – Η Κρίση (Αντεστραμμένο)

Το περιβάλλον σας χαρακτηρίζεται από νέα πρόσωπα. Αναφέρεται επίσης αυτή η κάρτα στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι και δείχνει ότι δίνετε μια πολύ θετική εικόνα ως άτομο που είναι ικανό να συγχωρεί και να λέει σωστές συμββουλές, γεγονός που πάντα κάνει τους άλλους να ζητούν να σέβονται τη γνώμη σας.

Λέων – Η Σελήνη

Η Σελήνη περνά μέσα από ένα εσωτερικό στο οποίο βρίσκεται η ευαισθησία σας, ειδικά ως προς τον έρωτα. Είναι μια δύσκολη διαδικασία αυτό το διάστημα που δέχεται ότι αυτή η ευαισθησία δεν σημαίνει ότι είναι αδύναμη. Γενικά, βρίσκεστε μέσα σε μια εσωτερική διαδικασία ανακάλυψης μιας σκοτεινής πλευράς που δεν ορίζεται στην προσωπικότητα, οπότε αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση και να μάθετε τα πράγματα που παραμένουν κρυμμένα μέσα σας.

Παρθένος – Εννιά των Σπαθιών

Τα ερωτικά κύματα θα είναι διαφορετικά από τον τρόπο που τα περιμένατε, γι 'αυτό θα είναι πολύ σημαντικό ο εσωτερικός σας πλούτος να βγει αυτή τη φορά για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να το θεωρήσετε αυτό το διάστημα ως εμπειρία ανάπτυξης και ωριμότητας.

Ζυγός – Ιππότης των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Πρόκειται να έρθει ένα στάδιο ξαφνικών αλλαγών και καταστάσεων στις οποίες μπορεί να αρθεί η στασιμότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ίδια κάρτα σας προτείνει να αδράξετε αυτή τη στιγμή για να απελευθερώσετε τις ανησυχίες σας και τους κρυμμένους φόβους, ώστε τα θεμέλια σας να ενισχυθούν σε περίπτωση αντιξοότητας.

Σκορπιός – Η Αρχιέρεια (Αντεστραμμένο)

Η Αρχιέρεια υποδηλώνει ότι οι ρίζες σας χαρακτηρίζονται από παθητικότητα και λήθαργο και δεν συμμετέχετε ενεργά σε ένα ερωτικό γεγονός. Υποδεικνύει μάλλον ότι θα έπρεπε να μαθαίνετε και να αναζητάτε αλήθειες μέσα σε σας, τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε από ένστικτο.

Τοξότης – Ντάμα των Ράβδων

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μόλις βγαίνετε από μια περίοδο στην οποία έχετε συνδυάσει ευχάριστα εσωτερικές και εξωτερικές ενέργειες, δηλ. συνδυάζετε τα συναισθήματα με την επίγεια, ψυχική πλευρά. Η υπομονή που εφαρμόσατε για να σχεδιάσετε τον έρωτα αντικατοπτρίζεται σήμερα στην αρμονική και υπερβατική υλοποίηση των σχεδίων σας. Εκτός αυτού, έχετε αναπτύξει μια μεγάλη ικανότητα να οδηγείτε και να δημιουργείτε.

Αιγόκερως – Έξι των Ράβδων

Αυτή η κάρτα σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια στιγμή στην οποία όλα έχουν έναν πλήρη μετασχηματισμό. Προτείνει να υποθέσετε ότι εσείς οι ίδιοι πρέπει να αναπτύξετε αλλαγές για δική σας ικανοποίηση. Πρώτον, πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα και στη συνέχεια να κάνετε έναν μετασχηματισμό, να συμφωνήσετε με τις προσωπικές σας συνθήκες, να δώσετε τη δομή σε νέα φλερτ, αλλά η αλλαγή πρέπει να προέρχεται από εσάς, όχι ως αποτέλεσμα των συμβουλών των άλλων.

Υδροχόος – Τέσσερα των Ξιφών

Η κάρτα αυτή υποδεικνύει ότι τα ταξίδια είναι προσωρινά στάσιμα, οπότε αν έχετε στο μυαλό σας μια ερωτική περιπέτεια θα αναβληθεί. Σε γενικές γραμμές και σε σχέση με τις ενέργειες που αναλαμβάνετε στη ζωή σας, να δράτε με αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορείτε να νιώθετε ικανοποιημένοι. Διαφορετικά, τίποτα δεν θα σας κάνει να αισθάνεστε ευχαριστημένοι και ερωτικοί.

Ιχθείς – Το Αστέρι

Η ζωή σας χαρακτηρίζεται από επιτυχία, ελπίδα, πίστη και όλες τις θετικές δυνάμεις του σύμπαντος στην πλευρά σας. Θα πάρετε όλα όσα θέλετε να επιτύχετε επειδή οι στόχοι σας είναι απόλυτα καθαροί και ειλικρινείς. Υπάρχει ένα όμορφο φως αγάπης στη ζωή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Είσαστε ερωτικά αναστατωμένοι, και αυτό είναι κάτι που ήδη φαίνεται στον λόγο και στις κινήσεις σας.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Δεν θέλετε αυτήν τη εποχή στη ζωή σας, άλλα ερωτικά προβλήματα. Ήδη έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και μάλλον έχετε χάσει και την προσωπική σας ισορροπία

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-3-2018

Κριός – Τρία των Πεντάκτινων Υπάρχει μια καλή ροή ενέργειας με το ταίρι σας αλλά δεν είστε πολύ προσανατολισμένοι στα ερωτικά θέματα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018

Κριός Η Κρίση Κάντε μία εσωτερική αποτίμηση που να αναφέρετε στο τελευταίο διάστημα των ερωτικών καταστάσεων. Δείτε το πώς φερθήκατε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...