Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018
<p>Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων

Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει καθησυχαστικά, τόσο για εσάς, όσο και για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ταύρος – Έξι των Ράβδων

Ίσως κάνετε κάποια λάθος εκτίμηση σε σχέση με το σύντροφό σήμερα, την οποία αν και δε θα του την αποκαλύψετε, είναι πιθανό να σας βασανίσει για αρκετό διάστημα, μέχρι να αντιληφθείτε πως δεν ισχύει.

Δίδυμοι – Η Κρίση

Δεν υπάρχει λόγος να παίρνετε τις λέξεις τοις μετρητοίς. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας έχει μιλήσει κάπως άσχημα σήμερα, ωστόσο δεν είναι ανάγκη να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη

Εάν πιστέψετε πραγματικά πως μπορείτε να καταφέρετε να φέρετε τη γαλήνη στη σχέση σας σήμερα, θα μπορέσετε να περάσετε μια όμορφη και τρυφερή βραδιά με το ταίρι σας απόψε.

Λέων – Ο Διάβολος

Ίσως έχετε πολλά στο κεφάλι σας αυτή την περίοδο και για τον λόγο αυτό σας φαίνεται αρκετά δύσκολο να επικεντρωθείτε στη σχέση σας και τα προβλήματα που έχει το ταίρι σας.

Παρθένος – Τρία των Πεντάκτινων

Τα άγχη του συντρόφου σας θα γίνουν και δικά σας, απλά και μόνο επειδή νοιάζεστε και θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε. Το γεγονός πως είστε εκεί για το ταίρι σας, δε θα περάσει απαρατήρητο.

Ζυγός – Ο Τροχός της Τύχης

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε σχέση με το μέλλον της σχέσης σας αυτήν την στιγμή. Απολαύστε το χρόνο που περνάτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.

Σκορπιός – Πέντε την Πεντάκτινων

Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο σημαντικό πρόβλημα στη σχέση σας σήμερα, ωστόσο θα καταφέρετε τελικά να το λύσετε, κάτι το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια.

Τοξότης -  Ο Ερημίτης

Μπορεί να βρίσκεστε σε μια "σκοτεινή" περίοδο της ζωής σας τώρα και γι αυτό να χάνετε τον προσανατολισμό σας. Επικοινωνήστε με το ταίρι σας και ζητήστε τη βοήθειά του.

Αιγόκερως – Οι Ερωτευμένοι

Αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια μεγάλη σύνδεση με το ταίρι σας, η οποία ξεπερνάει την συνηθισμένη αίσθηση που έχετε εντός της σχέσης σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε γαλήνια.

Υδροχόος – Τρία των Σπαθιών

Μπορεί να παρεξηγήσατε τα λόγια ή τις πράξεις του συντρόφου σας και αυτό να τον έχει εκνευρίσει ή θλίψει. Παρ' όλα αυτά, θα έχετε την ευκαιρία να του αλλάξετε τη διάθεση με τη συμπεριφορά σας.

Ιχθύς – Οκτώ των Κυπέλλων

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς, ειδικά αυτήν την περίοδο και το άγχος είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο πάντα βρίσκετε τη διάθεση και την ελευθερία να βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...