Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό είσαστε έτοιμοι για κινήσεις ανανέωσης. Προσέξτε όμως την κόπωσή σας, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στο ζώδιό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Κρατάτε ορισμένες επιφυλάξεις μέσα στην ημέρα και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Να είσαστε συγκεντρωμένοι και να προσέχετε τις κινήσεις σας, αλλά να προχωρήσετε και σε δράσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή και του Κρόνου προσέξτε αρκετά, καθώς, αν και βρίσκεστε σε θέση να πάρετε λογικές αποφάσεις, δεν υπάρχει εύνοια για τις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Να είσαστε συγκεντρωμένοι. Μπορείτε τώρα να αντιληφθείτε καλύτερα τα συναισθήματά σας και τους πιο υψηλούς στόχου σας. αποφύγετε να γίνεστε υπερβολικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου μαζί με τον Πλούτωνα είναι εκείνη η όψη που σας φέρνει πολύ πιο κοντά σε κινήσεις και πρωτοβουλίες με μεγαλύτερη σημασία και αποφασιστικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Το τετράγωνο που ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει μαζί με τον Κρόνο σας φέρνει προ δυσκολιών και εμποδίων. Η κούραση και η αίσθηση απογοήτευσης σας ρίχνει. Όμως, έχετε γρήγορη και αναλυτική σκέψη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δεν είσαστε σίγουροι για τίποτα και αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σας ρίχνει κάτω, αλλά απλά να σας δίνει το πάτημα να κάνετε συγκεκριμένε κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Εμπιστεύεστε και γνωρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας, χάρις την όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου και του κυβερνήτη σας Πλούτωνα, από το μεταξύ τους εξάγωνο. Έχετε αποφασιστικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Το τρίγωνο που ο Άρης από το ζώδιό σας σχηματίζει μαζί με τον Ουρανό είναι η ευκαιρία που ζητούσατε για να καταφέρετε να κάνετε σημαντικές και θετικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Κρόνο είσαστε ανήσυχοι και οι κινήσεις σας έρχονται δύσκολα εις πέρας. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού από το ζώδιό σας θα σας χαρίσει περισσότερη δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το τρίγωνο που ο Άρης μαζί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σχηματίζουν δίνει σε εσάς τώρα την εξαιρετική δυνατότητα δράσεων που φέρνουν την ανανέωση. Να είσαστε έτοιμοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Από το ζώδιό σας ο Ήλιος βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο μαζί με τον Πλούτωνα δίνοντας στην ημέρα σας μία ευκολία στο να αντιληφθείτε πιο συγκεκριμένα τα πράγματα, αλλά τονίζοντας επίσης και την ιδιαίτερη δύναμή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη δεν είσαστε έτοιμοι τώρα για τις κινήσεις σας,...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είσαστε έτοιμοι για πολύ μεγαλύτερες κινήσεις, με τον κυβερνήτη σας Άρη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...