Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018
<p>Κριός – Δύο των Πεντάκτινων

Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν μπορείτε να εξηγήσετε σας πολεμάει, απλά συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας για τη νικήσετε.

Ταύρος – Τρία των Ράβδων

Οι σχέσεις και ειδικά οι συναισθηματικά φορτισμένες όπως αυτή που έχετε με το σύντροφό σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει πολλή και σκληρή δουλειά, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε.

Δίδυμοι –Η Δύναμη

Μην αγχώνεστε σε σχέση με την κριτική που μπορεί να δεχτείτε από τον αγαπημένο σας εάν κάνετε κάποιο λάθος απροσεξίας. Το ταίρι σας είναι και πάλι εκεί για να σας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές.

Καρκίνος – Η Νταμα των Ράβδων

Ίσως νιώθετε πως υπάρχει μια σχετική έλλειψη επικοινωνίας με το σύντροφό σας και αυτό μπορεί να σας αγχώσει πολύ, ωστόσο είναι κάτι προσωρινό το οποίο πρόκειται να λυθεί σύντομα.

Λέων – Το Αστέρι Αντίστροφα

Είναι πιθανό να βιώσετε κάτι το οποίο εσείς θα εκλάβετε ως αποτυχία σήμερα, όπως για παράδειγμα το να μην καταφέρετε να πάρετε κάποια προαγωγή, αλλά το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε.

Παρθένος – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Είναι πιθανό σήμερα να έχετε κάποια άγχη σε σχέση με το σύντροφό σας και τη σχέση σας, τα οποία δεν μπορείτε να καταλάβετε από πού πηγάζουν, αλλά σύντομα αυτή η αίσθηση θα σας φύγει.

Ζυγός – Τέσσερα των Ράβδων Αντίστροφα

Μπορεί να κάμετε κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας στον σύντροφό σας επειδή θεωρείτε πως η συμπεριφορά του δεν είναι όπως θα την θέλατε αυτήν την περίοδο, ωστόσο αυτό θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα.

Σκορπιός – Άσσος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Αν και έχετε κάποια άλυτα προβλήματα με το σύντροφό σας η αγάπη και γενικά τα ισχυρά συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλο θα είναι το στοιχείο το οποίο θα κυριαρχήσει σήμερα.

Τοξότης –Τρία των Σπαθιών

Μην πανικοβάλλεστε και μην κρατάτε αμυντική στάση σε σχέση με το κάθε τι το οποίο κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προτιμήστε να χαλαρώσετε και να εκτιμήσετε τη σχέση σας.

Αιγόκερως – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Είναι πιθανό να χρειαστεί να ακούσετε παράπονα από το ταίρι σας για κάτι το οποίο έχει συμβεί πρόσφατα και δεν ήταν δικό σας λάθος. Υπερασπιστείτε τη θέση σας χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα.

Υδροχόος – Ο ΔΙάβολος

Μπορεί να έχετε χαθεί τώρα τελευταία και να νιώθετε πως δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση οδεύει η σχέση σας. Μην ανησυχείτε, είναι μια μικρή αίσθηση πανικού η οποία σύντομα θα φύγει.

Ιχθύς – Τρία των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Είστε συγχυσμένοι σε σχέση με κάτι το οποίο έκανε πρόσφατα ο σύντροφός σας και γι αυτό σχεδιάζετε το πώς θα κάνετε τη ζωή του δύσκολη. Μην προσπαθήσετε να τον τιμωρήσετε για ασήμαντα λάθη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...