Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Έχετε ιδιαίτερη έφεση αυτή τη στιγμή στο να δράτε αυθόρμητα και κάπως παρορμητικά θα μπορούσαμε να πούμε. Δείτε το π-ως ακριβώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε αυτό, βάσει της φαντασίας σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Να είσαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, καθώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό το οποίο θα σας βοηθήσει τώρα, ώστε να βγείτε έξω από έναν δύσκολο κύκλο καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Πρέπει να δώστε την ενέργειά σας τώρα όχι τόσο στην επικοινωνία, αλλά στο πώς θα καταφέρετε να κάνετε την επικοινωνία σας πιο στοχευμένη αυτή τη στιγμή. Να είσαστε ακριβείς, όσο γίνεται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Οι όψεις που η Σελήνη σχηματίζει σήμερα σας προειδοποιούν αν αποφύγετε τις εντάσεις. Έχετε μία τάση για μυστήριο, η οποία τελικά θα φανεί πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον κυβερνήτη σας ήλιο σε εξάγωνο μαζί με την Σελήνη βρίσκετε την ισορροπία που απαιτείται για να ασχοληθείτε με τον στόχο της επανασύνδεσής σας. Να έχετε ταυτόχρονα και θάρρος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσέξτε, διότι έρχονται δύσκολες καταστάσεις. πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως η αρμονία είναι ένα ζητούμενο. Προασπίστε τον εαυτό σας. μην αγχώνεστε όμως, μπορείτε να φερθείτε με ιδιαίτερο δυναμισμό και αν αντιμετωπίσετε τα θέματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Ετοιμάζεστε για έναν μικρό τυφώνα και πρέπει να ξέρετε πως αύριο θα ε΄9ναι λάθος ημέρα για κινήσεις. Προετοιμαστείτε από τώρα σε σχέση με αυτήν την δύσκολη και απαιτητική κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη σε σύνοδο μαζί με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα δίνει τώρα την δυνατότητα για ενέργειες με την μυστηριώδη σας γοητεία. Αποφύγετε όμως εντάσεις και ζήλιες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την Σελήνη σε εξάγωνο τώρα με τον κυβερνήτη σας Δία το ευγενές σας πρόσωπο θα βγει στην επιφάνεια και θα δώσει μία καινούρια πλευρά απέναντι στις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσέξτε, διότι δεν έρχεται και η πιο εύκολη περίοδος για εσάς. Αύριο είναι μία ημέρα, για να την οποία πρέπει να οπλιστείτε από σήμερα. Μην κάνετε τόσο πολύ κινήσεις, περισσότερο οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το τετράγωνο που η Σελήνη μαζί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σχηματίζει σας προειδοποιεί έτσι ώστε οι κινήσεις σας να μην έχουν μία αρνητική διάθεση. Μην λογομαχείτε εκεί που δεν χρειάζεται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Έχετε μία γενικότερα ευχάριστη διάθεση., θα πρέπει κιόλας από την πλευρά σας να επιτρέψετε στην μαχητικότητά σας να μπει στον χώρο που αφορά στην φαντασία σας. αυτό θα δώσει νέα οπτική στις καταστάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...