Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Χαλαρώστε κάπως σήμερα. Με το τετράγωνο που η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σχηματίζει μαζί με τον Κρόνο υπάρχει εσωτερική ένταση. Προσέξτε, διότι δεν είναι ώρα για κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι λάθος ημέρα για αισθηματικές συζητήσεις. Πρέπει να περιμένετε ώστε να περάσει η μπόρα που φέρνει το τετράγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης μαζί με τον Κρόνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να αντιληφτείτε την δυσκολία της ημέρας, ώστε να δείξετε και την απαιτούμενη κατανόηση. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για δράση, περιμένετε έως ότου χαλαρώσει το κλίμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο μπορείτε πιο εύκολα να αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση τις καταστάσεις. όμως, το γενικό πλαίσιο δυσκολεύει τις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου μαζί με τον Δία μπορείτε πλέον να κάνετε κινήσεις με δυναμισμό. Όμως, η στάση επιθετικής άμυνας που έχετε θα αποτελέσει πρόβλημα για σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί. Σήμερα πρέπει να κρατήσετε πάρα πολύ χαμηλούς τόνους. Μην κάνετε ιδιαίτερες κινήσεις. Μιλήστε χαλαρά και μην προκαλέσετε καμία ένταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται τώρα σε τετράγωνο μαζί εμ τον Κρόνο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η ώρα για αισθηματικές συζητήσεις. Αποφύγετε λοιπόν την δράση για λίγο ακόμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία από το ζώδιό σας νοιώθετε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις. Αν και αυτό είναι αλήθεια, η ημέρα δεν είναι αυτή που θα θέλατε σε γενικότερο πλαίσιο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Ήλιος σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Δία ένα τρίγωνο που βρίσκεται τώρα σε θέση να σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Να ξέρετε όμως πως δεν είναι η στιγμή να διεκδικήσετε το δίκιο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται τώρα σε όψη τετραγώνου μαζί με τον κυβερνήτη σας Κρόνο αντιλαμβάνεστε σήμερα πως η ημέρα προσφέρει δυσκολίες και τελικά είναι ακατάλληλη για τις κινήσεις που ίσως προγραμματίζατε. Κάντε υπομονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Σελήνη να εισέρχεται στον ζωδιακό αστερισμό σας θα νοιώσετε μία μεγαλύτερη δύναμη, πολύ υποστηρικτική. Προσέξτε όμως, διότι δεν πρέπει να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις ακόμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Από το ζώδιό σας ο Ήλιος σχηματίζει μαζί με τον Δία την όψη του τριγώνου. Αυτή η κατάσταση έρχεται για να δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Όμως, δεν είναι τόσο θετικά τα πράγματα γενικότερα. Καλύτερα να περιμένετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς η ώρα των μεγαλύτερων και πιο σημαντικών αλλαγών έχει φτάσει, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε πολύ πιο απλοί στα κινήσεις σας. Ο ρομαντισμός και το μυστήριο μπορούν να υπάρχουν, αλλά η απλότητα...