Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η ημέρα σας επηρεάζει με έναν τρόπο δύσκολο. Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να βρίσκεται σε τετράγωνο μαζί με τον Κρόνο βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, καθώς προβλήματα κρυμμένα έρχονται στην επιφάνεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Καθώς η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται μαζί με τον Κρόνο σε ένα δύσκολο τετράγωνο, αποφύγετε να λύσετε προς το παρόν τις διαφορές σας μέσα στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι μία γενικότερα δύσκολη ημέρα και πρέπει να προσέξετε αρκετά, έτσι ώστε να αποφύγετε τις μεγάλες εντάσεις. Δεν είναι ώρα να παίρνουμε αποφάσεις, αλλά για να μελετάμε πιο χαλαρά τα πράγματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την είσοδο της κυβερνήτου σας Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου αποφύγετε τις εντάσεις και προχωρήστε θετικά σε αισθηματικές διεκδικήσεις. Το γενικότερο όμως κλίμα δεν θα είναι εύκολο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Έχετε αυξημένη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, χάρις την όψη του τριγώνου μεταξύ του κυβερνήτη σας Ηλίου και του Δία. Προσέξτε όμως, πρέπει να αποφύγετε το να είσαστε πολύ επίμονοι στις θέσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η γενικότερη δυσκολία της ημέρας σας καλεί έτσι ώστε να επιλέξετε την σκέψη, η οποία είναι και ένα στοιχείο το οποίο σε εσάς δρα γενικά θετικά. Μην υπεραναλύετε τα πράγματα, δείτε τα χαλαρά, αλλά δείξτε και κατανόηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτη σας Αφροδίτη, σχηματίζοντας μαζί με τον Κρόνο την όψη του τετραγώνου, σας δυσκολεύει ως προς το να πάρετε αποφάσεις, αλλά και αν επικοινωνήσετε αισθηματικά, αποφύγετε εντάσσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιό σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς όμως να γίνεστε επιθετικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Ήλιος σχηματίζει τώρα μαζί με τον κυβερνήτη σας Δία ένα τρίγωνο το οποίο σας καλεί να δείξετε σιγουριά και δυναμισμό. Πρέπει όμως να αντιληφθείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν είναι ο εχθρός σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη τώρα σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στον αισθηματικό σας τομέα, διότι απλά θα γίνουν πιο περίπλοκα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας τώρα σας προασπίζει σε μία γενικότερα δύσκολη ημέρα, κρατάτε υψηλά την αυτοπεποίθηση σας, αλλά αποφύγετε να προχωρήσετε σε κόντρες αισθηματικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Από το ζώδιό σας ο Ήλιος βρίσκεται μαζί με τον Δία σε ένα τρίγωνο που σας δίνει αισιόδοξη διάθεση. Όμως, η προσπάθειά σας ως προς το να κρατήσετε ακέραιο τον εαυτό σας ίσως σας ωθήσει σε υπερβολές εναντίον του αγαπημένου σας προσώπου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αποφύγετε αυτήν την εποχή, κάθε είδους αισθηματικό ρίσκο. Τα αστρολογικά μέχρι και τις αρχές του Μαΐου, θα σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είσαστε σε πολύ πιο θετικό σημείο. Σε αυτό παίζει ρόλο και η γενικά θετική αστρολογική κατάσταση. Αποφύγετε τώρα...