Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018
<p>Κριός

Είσαστε γεμάτοι με συναισθήματα και ενώ θέλετε πολύ να τα εξωτερικεύσετε, κάποια αγωνία σας γεμίζει και σας τραβάει πίσω, μην κάνετε όμως βήματα που δεν θα σας ξαναφέρουν μπροστά.

Ταύρος

Η ανασφάλειά σας μπορεί για ορισμένα άτομα να θεωρείται χαριτωμένοι, όμως κάποιοι πιο κακοπροαίρετοι μπορεί να την χαρακτηρίσουν και ως στοιχείο ανωριμότητας, προσέξτε τέτοιες αντιδράσεις.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να αποφύγετε να ακούτε αυτό που σας λένε οι άλλοι και να εστιάσετε στο τι είναι ατό που πραγματικά εσείς θέλετε. Ποιος μπορεί να κρίνει αν υπάρχουν ρεαλιστικοί στόχοι;

Καρκίνος

Βγαίνετε πιο μπροστά και εντυπωσιάζετε. Είσαστε κοινωνικοί και τρομάζετε ορισμένους ανταγωνιστές. Προσέξτε όμως να μην σας χαλάσει η διάθεση από ορισμένα κακοπροαίρετα σχόλια.

Λέων

Εμφανίζεστε έτοιμοι για πολύ περισσότερα απ’ ό,τι συνήθως. Δείξτε όμως μία συνέπεια στα λόγια σας, μην κάνετε κάτι το οποίο είναι αναντίστοιχο με αυτά που λέτε.

Παρθένος

Αν αισθάνεστε άβολα με μία αλήθεια την οποία εντοπίσατε, αποφασίστε να κάνετε μία σχετική συζήτηση, η οποία ίσως λύσει καταστάσεις. Χωρίς αυτή τη συζήτηση, μην πείτε την τελευταία λέξη.

Ζυγός

Κάνετε ορισμένες πολύ ρομαντικές κινήσεις, με σκοπό να ανανεώσετε τη σχέση σας. Τα σχέδιά σας πρόκειται να εκπλήξουν τον σύντροφό σας, μεγάλο ενδιαφέρον προβλέπεται το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός

Αν νοιώθετε κάποια απογοήτευση, αυτή θα οφείλεται στα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος, όμως πρέπει να ξέρετε πως αυτές οι καταστάσεις δεν είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας.

Τοξότης

Μην ανεχθείτε ευθύνες οι οποίες δεν αφορούν το πρόσωπό σας. Όμως, με θάρρος και ειλικρίνεια να αναλάβετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Μην κρύψετε κάτι, γιατί σύντομα θα φανερωθεί.

Αιγόκερως

Γεμίζετε με θυμό όταν οι άλλοι σας καταλογίζουν συμπεριφορές και ενέργειες για τις οποίες δεν ευθύνεστε. Όμως, αν επιτρέψετε να ανέβουν οι τόνοι, ίσως φανείτε εσείς ο κακός της υπόθεσης. 

Υδροχόος

Κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας ψηλά. Σήμερα προσπαθείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από υποχρεώσεις και θα πρέπει να το επενδύσετε στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ιχθείς

Είναι μία πολύ καλή στιγμή να εκφράσετε όλον αυτόν τον ρομαντισμό που κρύβετε. Κάντε κάποια ενέργεια που δεν θα περιμένει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δείξτε πως είστε πολύπλοκη προσωπικότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Τα συναισθήματα σε αυτήν την σχέση, σίγουρα έχουν μπερδευτεί. Τώρα που προχωράει ο Ερμής στον Ταύρο

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-4-2018

Οι μέρες μέχρι και να έρθει ο νέος μήνας, θα σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις, που πρέπει να ενεργοποιήσετε

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πρέπει να δώσετε χρόνο μέσα σας ώστε να καταλήξετε σε ορισμένα πράγματα, διότι από αύριο μπαίνετε πάρα πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το έως πού μπορείτε να φτάσετε είναι ένα ερώτημα το οποίο δεν μπορεί να απαντηθεί θεωρητικά, αλλά μόνο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να κάνετε αντιληπτούς ορισμένους από τους στόχους σας. Ξέρετε, με τον πρέπον μέτρο, αλλά μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...