Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είναι ένα προπύργιο η ημέρα, μία γέφυρα θα λέγαμε, μεταξύ της δύσκολης κατάστασης που σε γενικότερο επίπεδο επικρατούσε και της ανανέωσης. Ετοιμάστε ένα θετικό πεδίο για την δράση σας άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι σημαντικό να βάλετε κάποιες άγκυρες στον αισθηματικό σας τομέα από σήμερα, βελτιώνοντας την επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας αφορά, μέσα στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην ανησυχείτε για τα όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα. Περνάτε με το ημι-εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή και του Χείρωνα σε μία πιο ανανεωμένη φάση, ειδικά προς τον στόχο σας για επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Ετοιμάζεστε για μία ανανέωση, την οποία τελικά είχατε ανάγκη, απέναντι στις προσπάθειές σας για ανανέωση στον αισθηματικό τομέα του παρελθόντος. Σήμερα δημιουργήστε το έδαφος για δράση, αλλά μην προχωρήσετε σε βασικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μπορείτε με περισσότερη σαφήνεια να αντιμετωπίσετε και να αναγνωρίσετε τις καταστάσεις που αφορούν την επανασύνδεσή σας. μην φοβηθείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράση, αλλά μην πάρετε ακόμα τελικές αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η εύνοια που έχετε ως προς τον στόχο σας για επανασύνδεση, με την επιρροή που δέχεστε από το ημι-εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Χείρωνα, είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Δράστε με άνεση λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορείτε σιγά-σιγά να αντιληφθείτε ποια είναι τα σημεία στα οποία εσείς προχωρήσατε σε υπερβολές, κατά το τελευταίο διάστημα. Μην νοιώθετε ενοχικά, απλά δείτε τα πράγματα καθαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Έχετε μία τάση να δίνετε το παρόν, εκεί που οι άλλοι περιμένουν πως έχετε φύγει. Αυτό το χαρακτηριστικό σας από αύριο έρχεται με έναν πιο δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Καθώς ο Ερμής μαζί με τον Χείρωνα σχηματίζουν σήμερα ημι-εξάγωνο, εσείς έχετε την ευκαιρία σας να δεχθείτε ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος με περισσότερο θάρρος, αντιμετωπίζοντας ευθεία το παρόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είσαστε ένα βήμα πριν την απότομη αύξηση της αυτοπεποίθησής σας. πρέπει να σας προειδοποιήσουμε λοιπόν από τώρα να αποφύγετε ορισμένες ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η άνεση στις κινήσεις σας μπορεί να γίνει ευκολότερα εμφανής και πραγματικά είναι υποστηρικτική για εσάς. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας απέναντι σε ορισμένα δεδομένα, για να καταλήξετε μέσα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Κάνετε κινήσεις οι οποίες έχουν νόημα αυτή τη στιγμή. Δώστε τον χρόνο στο πρόσωπο που σας αφορά για να αντιληφθεί και αυτό με τη σειρά του το πώς ορισμένες καταστάσεις εξελίχθηκαν, αλλά αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...