Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται να στηρίξουν τις δράσεις σας, χαρίζοντάς σας δυναμισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Νέα Σελήνη για εσάς ανατέλλει μία νέα εποχή. Μπορείτε να αφήσετε πίσω αυτά τα οποία σας βάρυναν στον αισθηματικό σας τομέα και να προχωρήσετε ως νέοι άνθρωποι από εδώ και πέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Εμπιστεύεστε περισσότερο τις καταστάσεις, με την επιρροή που δέχεστε από τη Νέα Σελήνη και καταφέρνετε πλέον να φύγετε εκτός των αρνητικών επιρροών, έχοντας μεγαλύτερη κατανόηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας πέρασε πλέον σε φάση Νέας Σελήνης και έρχεται από τους Ιχθείς να σας επηρεάσει ώστε να πάρετε μεγαλύτερη δύναμη από τις ενέργειες που σας οδηγούν στο να αφήσετε πίσω ό,τι σας πονά από το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς δίνει τώρα την δυνατότητα να μείνει ένα κομμάτι του εαυτού σας πίσω. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα σας στηρίξει στις προσεγγίσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς παίρνετε στα χέρια σας ορισμένες καταστάσεις και με πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα καταφέρετε να κάνετε έξυπνες και αποτελεσματικές δράσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, χάρις την επιρροή της Νέας Σελήνης. Έχετε έναν πηγαίο δυναμισμό, ο οποίος βρίσκεται σε θέση να δώσει απαντήσεις σε πάρα πολλά δεδομένα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη να σας ανανεώνει, αλλά και τον αρχαίο κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, μπορείτε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό να κάνετε κινήσεις εντελώς διαφορετικές και πρωτότυπες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δεχθείτε τις νέες καταστάσεις, έτσι όπως αυτές έρχονται υπό το φως της Νέας Σελήνης. Είσαστε έτοιμοι να ανανεωθείτε και να ζήσετε εκπληκτικές αισθηματικές εμπειρίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Πέραν της φρεσκάδας που σας φέρνει η Νέα Σελήνη, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει ώστε η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας να αποτελέσουν τα όπλα για τις διεκδικήσεις σας, αισθηματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είσαστε ένα δυναμικό ζώδιο. Τώρα, χωρίς να χάσετε τον δυναμισμό σας, με τη Νέα Σελήνη καταφέρνετε να προχωρήσετε και σε μία μεγαλύτερη κατανόηση, πιο βαθειά, ρομαντική και αληθινή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Στο ζώδιό σας διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή η Νέα Σελήνη κα αυτή η κατάσταση σας οδηγεί στο να μείνει πίσω ό,τι σας βάραινε και σας περιόριζε από τα ουσιαστικά αισθηματικά σας όνειρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...