Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-3-2018

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 17-3-2018
<p>Κριός - Έξι των Ξιφών

Μπορεί να υπάρχει κάποιο σφάλμα στη σχέση σας, είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από αυτήν του συντρόφου σας, το οποίο ακόμη και αν είναι σχετικά μικρό, πρέπει να το ρυθμίσετε άμεσα.

Ταύρος – Δέκα των Ράβδων

Κάποιος στόχος ο οποίος αφορά τη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει πλέον ολοκληρωθεί, γεγονός το οποίο σας εφησυχάζει και σας προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς και αρμονίας.

Δίδυμοι – Η Ιέρεια

Αυτήν την περίοδο είστε εσείς ο καθοδηγητής της σχέσης σας. Αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμάτε τον σύντροφό σας, αλλά τόσο εσείς όσο και αυτός αναγνωρίζετε ότι έχετε την σοφία που χρειάζονται οι περιστάσεις τώρα.

Καρκίνος – Ο Πύργος Αντίστροφα

Αν και γνωρίζετε καλά πως κάποιο στοιχείο της σχέσης σας πρόκειται και πρέπει να αλλάξει, φοβάστε την ρευστότητα και την μεταβλητότητα των καταστάσεων αυτήν την περίοδο.

Λέων – Οι Εραστές

Έχετε την ανάγκη να βρεθείτε σε μια τρυφερή και συναισθηματική κατάσταση με το ταίρι σας, η οποία να σας επιτρέπει να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και φιλοδοξίες για τη σχέση σας.

Παρθένος – Επτά των Κυπέλλων

Αν και απολαμβάνετε τις μικρές και προσωρινές χαρές της σχέσης σας, την ίδια στιγμή επενδύετε σε πράγματα που ξέρετε πως θα την αναπτύξουν και θα την δυναμώσουν μακροπρόθεσμα.

Ζυγός – Η Ισχύς

Νιώθετε πως αρχίζετε να βρίσκετε δυναμικά τους ρυθμούς σας όσον αφορά τα πλαίσια της σχέσης σας, γεγονός το οποίο σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και λογικά.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Οι φόβοι σας για το μέλλον σας με τον σύντροφό σας βγαίνουν ισχυρά στην επιφάνεια τώρα, κάτι το οποίο επηρεάζει τη σχέση σας. Αν αντέξετε αυτήν την κρίση, η σχέση σας θα περάσει μια σπουδαία δοκιμασία.

Τοξότης – Τέσσερα των Ράβδων

Αυτή η κάρτα προμηνύει όμορφες και γλυκές στιγμές, οι οποίες όταν γίνουν αναμνήσεις θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε σε κάποιες δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσετε στη συνέχεια.

Αιγόκερως – Άσσος των Ράβδων

Βρίσκεστε μπροστά σε μια σημαντική απόφαση αυτήν την περίοδο και αν και δεν ξέρετε ποιον δρόμο θα έπρεπε να ακολουθήσετε, η κάρτα αυτή σας βοηθάει να πάρετε την τελική απόφαση με θάρρος.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη

Αυτήν την περίοδο βρίσκεστε σε μια φάση ανασκόπησης και βολιδοσκόπησης στη σχέση σας. Το πιο πιθανό είναι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού σας να είστε εσείς οι ίδιοι και όχι το ταίρι σας.

Ιχθύς – Οκτώ των Ξιφών Αντίστροφα

Μην σας φοβίζει η αντίστροφη θέση αυτής της κάρτας. Μετά από κάποια δυσκολία την οποία καταφέρατε να νικήσετε έχετε μπει πλέον σε μια οδό αποδοχής του εαυτού και των επιθυμιών σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο, να δώσετε ευκαιρία στον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, με αφορμή κάποια παλιά ερωτική υπόθεση του συντρόφου σας

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...