Αριθμολογικές Προβλέψεις της Εβδομάδας 19- 25/3/2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις της Εβδομάδας 19- 25/3/2018
<p>Κριός – Τρία

Ο αριθμός της αρμονίας και της ισορροπίας είναι αυτός ο οποίος θα σας κρατήσει συντροφιά σήμερα. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε την τάση να βάλετε κάποια πράγματα τα οποία σας απασχολούν στη θέση τους, καθώς και να σιγουρευτείτε πως δύσκολα θα ξανά στραβώσουν.

Ταύρος – Πέντε

Ίσως έχετε πιο αυστηρή στάση απ’ όσο χρειάζεται σε σχέση με κάποιο θέμα το οποίο αφορά άμεσα την καθημερινότητά σας, ωστόσο ίσως είναι αποτελεσματικό στο τέλος. Όπως και να χει αυτή είναι μια συμπεριφορά η οποία δύσκολα θα σας πάει αρκετά μακριά.

Δίδυμοι – Εννιά

Έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε την πολυπλοκότητα σας και να αναδείξετε εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα σας τα οποία σας καθιστούν διαφορετικούς, μάχιμους, ανεξάρτητους και έτοιμους να αναλάβουν ευθύνες και δυσκολίες ανά πάσα στιγμή.

Καρκίνος – Δέκα

Ένας συμμετρικός αριθμός –και ίσως ένας από τους πρώτους που θα έρχονταν στο μυαλό κάποιου- είναι αυτός ο οποίος σας δανείζει σήμερα την ενέργειά του. Είστε σε θέση να αναλάβετε κάποια σημαντική συναισθηματική η πρακτική ευθύνη αυτήν την περίοδο.

Λέων – Δύο

Αυτός είναι ο αριθμός του ζεύγους, της διαίρεσης του όλου και της ουσίας αυτού. Έχετε την ανάγκη να δεθείτε συναισθηματικά –και όχι αναγκαστικά ερωτικά- με κάποιο πρόσωπο το οποίο να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, τρυφερότητα και διάθεση για στήριξη.

Παρθένος – Έξι

Παρά τις δυσκολίες έχετε ένα πολύ όμορφο και θετικό τρόπο να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις οι οποίες σας βαραίνουν ή σας στενοχωρούν. Η στάση σας αυτή σας βοηθά να αντεπεξέλθετε στα προβλήματα, ενώ την ίδια στιγμή χαρίζετε θάρρος σους ανθρώπους γύρω σας.

Ζυγός – Δώδεκα

Μπορεί να επιλέξετε μερικές «αιρετικές» οδούς προς την επίλυση κάποιων προβλημάτων τα οποία πρόκειται να παρουσιαστούν αυτήν την περίοδο στη ζωή σας, ωστόσο –όσο τρελό κι αν φαίνεται το σχέδιό σας για κάποιους- το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρετε.

Σκορπιός – Οκτώ

Έχετε την ανάγκη για αρμονία και γαλήνη στην ζωή σας, ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να αναζητήσετε και τελικά να βρείτε σε μια ερωτική ή ακόμη και επαγγελματική σχέση η οποία αυτήν την περίοδο σας βοηθά να ησυχάσετε και να χαλαρώσετε.

Τοξότης – Έντεκα

Κάνετε μια βαθιά «βουτιά» στο ασυνείδητό σας για να ανακαλύψετε νέες μεθόδους, λύσεις, επιθυμίες, καθώς και προβλήματα τα οποία ίσως δεν είχατε ακόμα ανιχνεύσει. Αυτό το γεγονός σας αφυπνίζει όσον αφορά το πνευματικό και καθαρά πρακτικό επίπεδο ταυτόχρονα.

Αιγόκερως – Επτά

Ίσως ψάχνετε για νέες οδούς όσον αφορά την διασκέδαση και την χαλάρωση, ωστόσο καλό θα ήταν να προστατευτείτε από μονοπάτια τα οποία δεν γνωρίζετε καλά, μιας και είναι πολύ πιθανό να μπλεχτείτε σε ένα παιχνίδι ανεξήγητων επιθυμιών και άλυτων πόθων.

Υδροχόος – Τέσσερα

Η δύναμή σας εξωτερικεύεται και η ισχύς σας γίνεται ολοένα και πιο φανερή, ωστόσο την ίδια στιγμή δείχνετε τρυφερότητα, κατανόηση και καλοσύνη απέναντι σε περισσότερα πρόσωπα απ’ ό,τι συνήθως, γεγονός που σας γαληνεύει, ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις.

Ιχθύς – Ένα

Ο αριθμός της ολότητας και της τελειότητας της μονάδας μπορεί να είναι πολύ θετικός, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι και απαιτητικός. Καλείστε να αντεπεξέλθετε σε δυσκολίες μόνοι σας, χωρίς την βοήθεια τρίτων προσώπων που άλλες φορές ίσως σας στήριζαν. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Κριός: Η καινούργια εβδομάδα, έχει για το ζώδιο σας πολλές ανατροπές,

Αριθμολογικές Προβλέψεις 30/4 6/5/2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις 30/4 6/5/2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις 30/4 6/5/2018

Οι σκέψεις που θα διατρέξουν το μυαλό σας, από τον καινούργιο μήνα, είναι γύρω από την

Αριθμολογικές Προβλέψεις 26/3 - 1/4/2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις 26/3 - 1/4/2018

Αριθμολογικές Προβλέψεις 26/3 - 1/4/2018

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 Ο καρμικός αριθμός 17 δονεί την Δευτέρα αυτή, κάνοντας ένα εντυπωσιακό άνοιγμα της εβδομάδας. Η ημέρα είναι...

Αριθμολογικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: πολλές ευκαιρίες

Αριθμολογικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: πολλές ευκαιρίες

Αριθμολογικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: πολλές ευκαιρίες

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 – Αριθμός 19 Τα πράγματα που άρχισαν δύσκολα - τα οποία αφορούν κυρίως τα υπάρχοντά σας και την οικονομική σας...

Αριθμολογικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Αριθμολογικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Αριθμολογικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 – Αριθμός 16 Το 16 είναι καρμικός αριθμός που δεν αναλύεται περισσότερο. Ωστόσο έχει ρίζες. Ο συνδυασμός 1 και 6...