Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-3-2018
<div>

Κριός – Τρία των Σπαθιών

Μεγάλες δυσκολίες σας περιμένουν σήμερα στον ερωτικό τομέα. Είτε φλερτάρετε είτε είστε ήδη σε μια σχέση θα υπάρξει τόσο μεγάλη ένταση που κυριολεκτικά θα νιώθετε ότι σας σκίζεται η καρδιά. Προσωρινό είναι, μη χάνετε το κουράγιο σας.

Ταύρος – Ο Κρεμασμένος

Πιθανόν να αισθάνεστε ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνετε κάτι για το ταίρι σας, να γίνετε θυσία. Αυτό είναι πολύ ρομαντικό, αλλά πρέπει να μετρήσετε καλά τις συνέπειες.

Δίδυμοι – Πέντε των Πεντάκτινων

Η σχέση σας μπορεί να οδηγηθεί, αν δεν προσέξετε σε ένα πολύ μεγάλο αδιέξοδο. Με κάποιον τρόπο συνδέεται η οικονομική σας κατάσταση με τον έρωτα, προσέξτε μαζί με το ταίρι σας τις κινήσεις σας.

Καρκίνος – Ο Ήλιος

Είστε σε μια παντοδύναμη ημέρα ερωτικά, όπου οι άνθρωποι που αγαπάτε μπορούν να στηρίζονται σε εσάς τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά… Μην το παρακάνετε όμως, για να μην νιώσετε αργότερα ότι σας εκμεταλλεύονται.

Λέων – Ο Θάνατος

Πιθανόν κάτι να τελειώνει στην ερωτική σας ζωή, κάτι να αλλάζει. Ίσως μια σχέση να είναι στην τελευταία της φάση. Αν είστε μόνοι βέβαια αυτό που «πεθαίνει» είναι η μοναξιά σας, κάποια σχέση είναι στο άμεσο μέλλον πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Παρθένος – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Κάποιο πολύ συναρπαστικό άτομο, με το οποίο πιθανόν να σας χωρίζει και μια σημαντική διαφορά ηλικίας σας έχει κολακέψει την ψυχή και το μυαλό και ξεσηκώνει τις αισθήσεις σας. Χαρείτε το φλερτ αλλά μην περιμένετε κάτι πολύ σταθερό με αυτό το άτομο.

Ζυγός – Εννιά των Κυπέλλων

Μια πανέμορφη ερωτική ατμόσφαιρα σας συνδέει με το παρελθόν. Έχετε ανάγκη από ερωτική αθωότητα και δεν είναι καθόλου παράξενο να γυρνάει το μυαλό σας στην αρχή της σχέσης σας ή σε κάποιον παλιό σας σύντροφο.

Σκορπιός – Δύο των Κυπέλλων

Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και πρέπει να ανοίξετε. Κάτι συναρπαστικό φλογίζει την ψυχή σας. Φυσικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι οι Ερωτευμένοι είναι ένας δείκτης απιστίας και μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα.

Τοξότης – Η Δύναμη

Νιώθετε και είστε και φαίνεστε παντοδύναμοι. Η ψυχή σας είναι γεμάτη συναισθήματα και μπορείτε να είστε πραγματικό στήριγμα για τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, με κάθε δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως – Επτά των Ράβδων

Στεναχωριέστε και αγχώνεστε για πράγματα που στην ουσία δεν έχουν σημασία. Να φροντίσετε μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάτε να μην δίνετε αφορμές ο ένας στον άλλον να θεωρεί ότι υπάρχουν πολλοί διεκδικητές.

Υδροχόος – Δύο των Ράβδων

Έχετε κάνει κάποιες κινήσεις στον ερωτικό τομέα που περιμένετε να αποδώσουν καρπούς. Είστε σε αναμονή, δεν βιάζεστε και ξέρετε να κρατάτε μια στάση που ανάβει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που ποθείτε.

Ιχθείς – Η Δικαιοσύνη

Για να σας αποδοθεί τελικά Δικαιοσύνη, σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο την στερηθήκατε τον τελευταίο καιρό. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που αδικηθήκατε από ανθρώπους που αγαπάτε, σήμερα αποκαθίσταται η αλήθεια και η ισορροπία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-6-2018

Υπάρχουν πολλά καλά μέσα από την δουλειά σας, που περιμένετε το επόμενο χρονικό διάστημα,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-5-2018

Θα πρέπει με την δική σας προσωπική βούληση, να κάνετε μια αρχή καινούργια με το άτομο που αγαπάτε,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αν έχετε βάλει στο μάτι, κάποιον νέο έρωτα μην κάνετε κάτι μέχρι και τις 11/05. Μετά θα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Μιλάτε με νόημα και με ευθύτητα στον άνθρωπο που αγαπάτε και αυτό είναι κάτι

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...