Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-3-2018

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-3-2018
<p>Κριός

Μια πολύ καλή μέρα! Ένας πόθος που έχετε, σήμερα πραγματοποιείται με τον πιο απόλυτο τρόπο. Οι δεσμευμένοι δίνετε όλη σας τη δύναμη στον άνθρωπο που αγαπάτε και οι αδέσμευτοι φλερτάρετε απαιτητικά, αλλά και με χιούμορ. Είναι δεδομένο ότι η Αφροδίτη σας αγαπάει και το δείχνει.

Ταύρος

Η πιο όμορφη στιγμή, είναι αυτή η ημέρα για τον έρωτά σας. με την Αφροδίτη να ολοκληρώνει την σύνοδό της με τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας, οι απαιτήσεις σας γίνονται πιεστικές, συγκεκριμένες και δυνατές. Μια νέα γνωριμία σας αναστατώνει πολύ και σας φέρνει σε κατάσταση σοκ, αλλά πόσο γλυκό σοκ είναι αυτό.

Δίδυμοι

Είστε από τους πρωταγωνιστές της ημέρας. Η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τον έρωτα ένα παιχνίδι, πολύ συναρπαστικό. Με τον Κυβερνήτη σας τον Ερμή σε τέλεια φόρμα, δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στο ταίρι σας, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Και αυτό, δεν περνάει απαρατήρητο.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας θα είναι ραγδαίες και πολύ καθοριστικές. Όσοι από εσάς έχετε κουραστεί από μια σχέση, με τον Κυβερνήτη σας, την Σελήνη, να παίρνει πάθος από τον Ταύρο, προχωράτε παρακάτω με πολλή όρεξη.

Λέων

Απίστευτη αυτή η ημέρα. Η αναιρετική μοίρα των Ιχθύων υποδέχεται τον Ήλιο, βάζοντας φωτιά στους πόθους και προκαλώντας κύματα γοητείας, που σας κάνουν ανίκητους. Έχετε πολλές πιθανότητες να ζήσετε έναν έρωτα ξαφνικό, γεμάτο ένταση, που ενώ φαίνεται παροδικός, γίνεται κανονικό πάθος.

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης σας βοηθάει να διεκδικήσετε τα ηνία της σχέσης σας. Πιθανόν να υπάρξει κάποια ένταση, η οποία σαφώς και είναι για καλό. Γιατί είναι η ώρα για πραγματικά ξεκαθαρίσματα. Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι, έχετε τον νου σας, γιατί κάποιος από το φιλικό σας και εργασιακό σας περιβάλλον, σας έχει πολύ ψηλά στην καρδιά του.

Ζυγός

Είναι η τέλεια ημέρα, για να κατακτήσετε οι αδέσμευτοι έναν έρωτα που σας έχει τρελάνει, και μάλιστα με μια γλυκιά συνωμοσία από φίλους και γνωστούς. Γίνεστε πολύ κοινωνικοί, και όσοι είστε σε σχέση την ανανεώνετε με κάθε τρόπο.

Σκορπιός

Γινόσαστε τόσο τολμηροί στον έρωτα, που φτάνετε στο σκάνδαλο. Είναι μια μέρα πάθους και είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στα άκρα. Η δύναμή σας είναι πολύ μεγάλη, και κάποιος άνθρωπος που ίσως και να είναι από καιρό τώρα στο στόχαστρό σας, δεν μπορεί να σας αντισταθεί με την σύνοδο Πλούτωνα - Λίλιθ.

Τοξότης

Μεγάλη στιγμή για τον έρωτα. Οι αδέσμευτοι βγαίνετε εντελώς από το συνηθισμένο σας πλαίσιο. Αποφασίζετε να αφήσετε τις ντροπές και κάνετε κάτι πολύ θεαματικό, μιας και δεν σας νοιάζει καθόλου, αν θα εκτεθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Και βγαίνετε απόλυτα κερδισμένοι.

Αιγόκερως

Είστε σε μια παράξενη κατάσταση, έχετε ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα, και έχετε και μια τάση να κάνετε μυστικά σχέδια, με την συνέργια τρίτων, για να επιτύχετε τον σκοπό σας που δεν είναι άλλος από το να μπείτε στην καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας ωθεί στα άκρα του έρωτα. Καταφέρνετε να πείσετε για τα αισθήματά σας, και έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας σε κάθε αισθηματική περιπέτεια που θέλετε να μπείτε. Οι δεσμευμένοι, κάνετε σήμερα τρελές χάρες στο ταίρι σας.

Ιχθείς

Σήμερα είστε και τολμηροί στον έρωτα και εφευρετικοί. Στήνετε παιχνίδια και παγίδες, που θα κάνουν το ταίρι σας να αποκαλύψει όλη την αλήθεια του έρωτα. Και οι αδέσμευτοι αποκτάται μια τρομερή διαίσθηση, αλλά και κοινωνικότητα, που σας βοηθάει να γίνετε το επίκεντρο του έρωτα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-4-2018

Μόνο εσείς είστε αυτοί, που μπορείτε να διορθώσετε την σχέση σας, αυτήν την στιγμή. Ο άνθρωπος σας, έχει

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-4-2018

Μην κοιτάτε και σίγουρα μην παρακολουθείτε κρυφά τι λέει και τι κάνει ο άνθρωπος σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018

Θέλετε να κάνετε μια μεγάλη και σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να τον

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-4-2018

Πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά. Αυτός που σας αγαπάει επιθυμεί να κινούνται όλα, σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...