Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-3-2018
<p>Κριός – Ο Πύργος

Κάποια σχέση σου στην οποία είχες επενδύσει χρόνο και συναισθήματα μπορεί να φτάνει στο τέλος της. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θρηνείς βέβαια, κάθε σχέση είναι μια εμπειρία, αλλά αν δεν αισθάνεσαι πια ότι υπάρχει πάθος και ζωντάνια, μπορείς να πας παρακάτω. Αν δεν έχεις σχέση, μάλλον τελειώνει η περίοδος της μοναξιάς.

Ταύρος – Η Δύναμη

Έχεις όλη την διάθεση να αφιερωθείς σε έναν και μόνον άνθρωπο. Αν αυτός που υπάρχει ήδη δίπλα σου μπορεί να το καταλάβει, είναι πολύ καλή η συνθήκη. Αν όμως δεν έχεις σχέση η πολύ μεγάλη Εγκράτεια σου απαγορεύει να ξανοιχτείς σε φλερτ και νέους ανθρώπους, πρέπει να την περιορίσεις.

Δίδυμοι – Η Σελήνη

Πρέπει να αφεθείς στην εσωτερική σου φωνή για να λύσεις προβλήματα στις σχέσεις σου. Έχεις παντοδύναμη διαίσθηση που μπορεί να σου πει με ασφάλεια αν ο άνθρωπος που έχεις κοντά σου ή σε ενδιαφέρει να μπει στην ζωή σου είναι ακριβώς ο κατάλληλος για σένα.

Καρκίνος – Ο Θάνατος  

Πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ την σχέση σου αν έχεις ήδη έναν δεσμό. Κάτι αναπάντεχο μπορεί να σας αποσταθεροποιήσει. Στην περίπτωση που είσαι μόνος/η πρόσεξε την μελαγχολία σου, μπορεί να εξελιχθεί σε μοναχική κατάθλιψη και δεν το χρειάζεσαι αυτό καθόλου.

Λέων – Η Ντάμα των Κυπέλλων

Μια εξαιρετικά δυναμική φλόγα φωτίζει την ψυχή σου και διαχέεται στις σχέσεις σου. Έχεις δυνατότητες να κάνεις το ταίρι σου να καταλάβει πόσο πολύτιμη είναι η σχέση σας. Αν είσαι γυναίκα η εξαιρετική φυσική και ψυχική σου κατάσταση σε κάνει πολύ γόνιμη.

Παρθένος – Ο Μάγος

Ενώ υπάρχει ένα καινούριο φλερτ στον ορίζοντα και το ξέρεις, οι παλιές σου εμπειρίες σου δίνουν μια επιφυλακτικότητα η οποία δεν σε αφήνει να ανοιχτείς. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, μπορείς να δεις με ψυχραιμία τις συνθήκες, όντως, όπως σου λέει η ψυχή σου, δεν είναι ανάγκη να βιάζεσαι.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος

Ο Κρεμασμένος χαρίζει το παράξενο χαμόγελό του στην ερωτική σου ζωή. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις στον έρωτα, ακόμα κι αν οι άλλοι δεν συμφωνούν με τις επιλογές σου. Μπορεί ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει να κινείται έξω από την συμβατική λογική, αλλά αυτό εσένα σου αρέσει.

Σκορπιός – Η Δικαιοσύνη

Αντιμετώπισε με ψυχραιμία όλο το πλέγμα των σχέσεών σου, νιώθεις θύμα. Μπορείς να το διορθώσεις αυτό με αυτοσεβασμό και θέτοντας όρια στους άλλους.

Τοξότης – Ο Τρελός

Είναι σαφές ότι ένα, ή ακόμα και περισσότερα άτομα έχουν πέσει θύματα στην γοητεία σου. Το θέμα είναι αυτήν την γοητεία να την χειριστείς στοχευμένα ώστε να κερδίσεις την πραγματική αγάπη και όχι εφήμερα φλερτ που θα σε κουράσουν.

Αιγόκερως – Ο Αυτοκράτορας

Η σχέση σου μπαίνει σε μια σοβαρή και εξελιγμένη φάση. Αποκτάτε εσύ και το ταίρι σου μια βάση συνεννόησης που σας κάνει και τους δύο παντοδύναμους. Αν δεν έχεις σχέση, βρίσκεσαι κοντά σε έναν άνθρωπο με κύρος και ισχύ που έχει γοητευτεί από την προσωπικότητα σου.

Υδροχόος – Το Άρμα

Παίρνεις τον έλεγχο και των συναισθημάτων σου και της σχέσης σου, κάτι που γενικά το θέλεις. Θέλεις εσύ να καθορίζεις το πλαίσιο των ερωτικών σου σχέσεων. Μήπως όμως το έχεις παρακάνει με τον έλεγχο; Το να αφεθείς καμιά φορά όχι μόνον δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αλλά μπορεί να σε βγάλει και σε πολύ ενδιαφέροντα μονοπάτια αυτογνωσίας.

Ιχθείς – Ο Ήλιος

Έχεις σιγουριά στην αγάπη, ξέρεις να δίνεις – ίσως όμως δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις. Εφόσον αυτό σε ικανοποιεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά θα πρέπει να μην μαζεύεις θυσίες που μπορεί να σε κουράσουν. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-7-2018

Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα, μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει και ενοχλεί

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Το ότι κρατάτε τόσο κρυφή την ερωτική σας ζωή, κάποιους τους βάζει σε πολλές και υπόγειες σκέψεις,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-6-2018

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο, να δώσετε ευκαιρία στον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-6-2018

Δεν υπάρχει διάθεση από την μεριά του ανθρώπου σας, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...