Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Καθώς βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο, για να επενδύσετε την δύναμή σας, αξιοποιήστε την δυνατότητά σας αυτή, με περισσότερη όμως στόχευση και αποφασιστικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μην χάνετε τον χρόνο σας σε μικρότητες, δείτε τα πράγματα στην ολότητά τους και μην αφήσετε πίσω σας τόσο εύκολα ορισμένες καταστάσεις. Οι καταστάσεις χρειάζονται προσοχή τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ορισμένες ισορροπίες που παρατηρείται να είναι πιο λεπτές, θα χρειαστούν τώρα τους δικούς σας χειρισμούς για να έρθει η αρμονία που απαιτείται. Η αλήθεια είναι πως ο στόχος δεν είναι εύκολος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με τη κυβερνήτη σας Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία αποφύγετε να δείξετε άκριτα την εμπιστοσύνη σας. με το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα αξιοποιήστε την φαντασία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Είναι σημαντικό το να είσαστε σε αυτή τη φάση προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Μην φοβηθείτε ορισμένες αλλαγές που προκύπτουν στην συμπεριφορά σας απόψε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην παραδίδετε τα όπλα. Χρειάζεται να δώσετε ορισμένες μάχες, ακόμα και εάν δεν έχετε καταλάβει ακριβώς το για ποιον λόγο το κάνετε αυτό. Νοιώστε ελεύθεροι να κινηθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Υπάρχει μία γενικότερη κατάσταση που φαίνεται πως σε αυτή τη φάση αγνοείτε και είναι πάρα πολύ σημαντικό το να αποκρυπτογραφήσετε τέτοιου είδους ζητήματα. Να είσαστε εύστροφοι. Καθώς είναι και χαρακτηριστικό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Πρέπει να καταπολεμήσετε μία εγωιστική σας τάση υο σας απομακρύνει ως προς το να δείτε τα πράγματα με έναν τρόπο πιο αντικειμενικό και συγκεκριμένο. Μην μένετε στην πλάνη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Παρόλο που με την αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία τώρα προβάλετε ένα ευγενές και θετικό πρόσωπο, είσαστε έτοιμοι να πέσετε και σε ορισμένες παγίδες. Προσέξτε το ποιον και γιατί εμπιστεύεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα λίγο πιο προσεκτικά αυτή τη στιγμή. Η έφεσή σας η οποία τώρα αυξάνεται επάνω στο φλερτ είναι η όμορφη αφορμή για σημαντικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία φαίνεται να μην έχουν πραγματικό νόημα. Ορισμένοι τσακωμοί στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία βάση. Ελέγξτε αυτή την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Καθώς η Σελήνη σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα βγάζοντας την πλευρά σας που έχει φαντασία και αισιοδοξία, προς τα έξω.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...