Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Καθώς σε λίγο μπαίνετε σε μία περίοδο η οποία θα έχει μέσα της και ορισμένες ενοχλητικές αισθηματικές εντάσεις, προσπαθήστε έτσι ώστε να αξιοποιήσετε έξυπνα τον δυναμισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική και λιγότερο εκνευρισμό. Μην προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις καταστάσεις, αντιμετωπίστε τες με θάρρος, κατά μέτωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Αποφύγετε κινήσεις οι οποίες ξέρετε από τώρα πως τελικά δεν προσφέρουν τίποτα πέραν του να δημιουργήσουν εντάσεις, εκεί όπου θα μπορούσαν να εκλείπουν. Χαλαρώστε λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την αντίθεση της Σελήνης που σας κυβερνά, με τον Δία, προσέξτε τον λάκκο που κρύβει η φάβα. Από την άλλη, είναι σημαντικό με το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα να είσαστε πιο χαλαροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν είναι στιγμή για να αλλάζετε τα σχέδιά σας με τρόπο απόλυτο. Είναι λογικό το σημείο στο οποίο βρίσκεστε, όμως πρέπει να δείτε και πιο συνολικά τα πράγματα, πριν δράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δώστε τον κατάλληλο χρόνο στον εαυτό σας για να απαντήσετε σε ορισμένα ερωτήματα. Καταλάβετε το ότι τα πράγματα δεν είναι ευθύγραμμα και απαιτούνται σημαντικοί χειρισμοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δεν χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή σε μικρά ζητήματα, διότι τελικά αυτό μόνο ένταση φέρνει. Έχετε μία συνολικότερη οπτική στα πράγματα, που σας στηρίζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο δυναμισμός σας πρέπει να επενδυθεί τώρα έξυπνα και στρατηγικά να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες σημαντικές αλλαγές το επόμενο διάστημα, αλλά έως τότε ρίξτε τον εγωισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία σας προειδοποιεί έτσι ώστε να μην προχωρήσετε σε ενέργειες οι οποίες σας κάνουν θύματα μίας κατάστασης. Αποφύγετε υπερβολές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Τώρα η τάση σας ως προς το να αναλύετε υπερβολικά τις καταστάσεις είναι κάτι το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει και ορισμένη αναστάτωση, εκεί που δεν υπάρχει λόγος πραγματικής ανησυχίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Δεν είσαστε έτοιμοι για ορισμένες από τις κινήσει τις οποίες θέλετε να προγραμματίσετε. Δεν φταίτε εσείς για αυτό, αλλά κυρίως οι καταστάσεις και ο λάθος συγχρονισμός.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Αφήνεστε πιο ελεύθεροι στο να κάνετε τις κινήσεις τις οποίες επιθυμείτε, μέσα από την όψη που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, αξιοποιήστε την διαίσθησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...