Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 22-3-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 22-3-2018
<p>Ο Μάρτιος είναι ένας πολυάσχολος μήνας στον ουρανό. Όχι μόνο μας φέρνει ένα μπλε φεγγάρι και την έναρξη του αστρολογικού έτους, αλλά ο Ερμής επίσης γλιστρά σε οπισθοδρόμηση στις 22 του μήνα, σήμερα δηλαδή. Ο Ερμής αναδρομεί κάθε λίγους μήνες και είναι μια στιγμή για όλους μας να επιβραδύνουμε και να σκεφτούμε πώς επικοινωνούμε όχι μόνο με τους άλλους, αλλά και με τους εαυτούς μας.

Ο Ερμής είναι ο αγγελιοφόρος των Θεών και είναι πάντοτε από την πλευρά του Ήλιου για να λαμβάνει σημειώσεις, να παραδίδει μηνύματα και να επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα. Όμως, όταν ο Ερμής απομακρυνθεί από τον Ήλιο και γλιστρήσει στον υπόκοσμο, ο ίδιος, γίνεται ο Ερμής που μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένα μηνύματα και να σκάψει μέσα από τα βάθη για να φέρει πληροφορίες στο φως.

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, είναι σύνηθες να ψάχνουμε για παλιές πληγές, σκέψεις και συναισθήματα που θέλουμε να εμφανιστούν στην επιφάνεια για να καθαριστούν. Είναι επίσης καιρός να προβληματιστούμε για το παρελθόν και ίσως να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους που έχουμε μαζί τους ατελείωτες υποθέσεις.

Η περίοδος αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουμε με μεγάλη ζέση στα ερωτικά μας, στην πραγματικότητα κάτω από αυτή την ενέργεια είναι πολύ καλύτερο να κινηθούμε αργά και να σκεφτούμε προσεκτικά προτού φτιάξουμε νέα σχέδια και ξεκινήσουμε νέες σχέσεις.

Ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μηνυμάτων βρίσκεται στον κάτω κόσμο της ψυχής μας, η υπομονή είναι σημαντική και χρειάζεται χρόνος για να φθάσουν όλα τα γεγονότα στην επιφάνεια.

Το χρονοδιάγραμμα της αναδρομής αυτής είναι ενδιαφέρον, καθώς συμβαίνει μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη του νέου αστρολογικού έτους και της Εαρινής Ισημερίας, στις 20-21 Μαρτίου.

Παραδοσιακά, ο αστρολογικός χρόνος είναι μια εποχή κατά την οποία μπορούμε πραγματικά να κάνουμε άλμα προς τα εμπρός και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τα σχέδιά μας και ερωτικά και γενικότερα.  Είναι μια εποχή όπου μπορούμε πραγματικά να ανθίσουμε στην καρδιά.

Με τον Ερμή να οπισθοχωρεί λίγες μέρες μετά την Ισημερία, φαίνεται ότι το Σύμπαν θέλει πραγματικά να επιβραδυνθούμε. Φαίνεται ότι καλούμαστε να διαλογιστούμε πραγματικά και να σκεφτόμαστε τα πράγματα πριν από τη λήψη αποφάσεων γενικά και ειδικότερα στον έρωτα. Ο ανάδρομος Ερμής θα μας υπενθυμίσει να κινηθούμε αργά και να σκεφτούμε πραγματικά τι κάνουμε και να πούμε.

Ως πλανήτης επικοινωνίας, ο Ερμής μπορεί επίσης να μας υπενθυμίζει να ευθυγραμμίζουμε τα λόγια μας με τις πράξεις μας. Οι περισσότεροι από εμάς λέμε ότι θέλουμε ορισμένα πράγματα ή γνωστοποιούμε ορισμένα πράγματα σε άλλους, αλλά στη συνέχεια δειλιάζουμε όταν πρόκειται να αναλάβουμε δράση.

Παρόλο που υπάρχουν πράγματα που λέμε ότι προτιμούμε να κάνουμε, όταν έρχεται να αναλάβουμε δράση, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικά.

Ίσως αυτός ο Ερμής σε οπισθοδρομική πορεία είναι η τέλεια στιγμή για να κάνουμε μια απογραφή και να δούμε πώς οι ενέργειές μας ευθυγραμμίζονται με τα λόγια μας.

Εάν κάποια παλιά τραύματα έχουν έρθει στην επιφάνεια, επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο να τα επεξεργαστείτε και να απελευθερώσετε τυχόν συγκρουόμενα συναισθήματα ή απογοητεύσεις που μπορεί να παραμένουν.

Εάν υπάρχει κάποιο ζήτημα στη ζωή σας που δεν έχει επιλυθεί ή εάν ψάχνετε για κλείσιμο μιας σχέσης, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει απευθείας στις 15 Απριλίου για να αποκτήσετε όλες τις πληροφορίες και τις ιδέες που ψάχνετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 13-3-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 13-3-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 13-3-2018

Μια όσο δεν πάει άλλο αντιφατική ημέρα, με παράξενα ερωτικά μηνύματα. Η Αφροδίτη από τον φλογισμένο Κριό κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο από...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 25-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 25-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 25-2-2018

Κορυφαία ημέρα σήμερα, με πολλές όψεις να ολοκληρώνονται – βασικότερη όλων για τον έρωτα το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-2-2018

Η Αφροδίτη σε διαδοχικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία και τώρα τον Ουρανό, βοηθάει πάρα πολύ όλη μας την συναισθηματική σφαίρα. Τα...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 11-1-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 11-1-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 11-1-2018

Και να που έχουμε ένα εικοσαήμερο μπροστά μας, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τον έρωτα, όπως ταιριάζει στον...

Όψεις και ερωτικά Μηνύματα 10-12-2017

Όψεις και ερωτικά Μηνύματα 10-12-2017

Όψεις και ερωτικά Μηνύματα 10-12-2017

Μία κορυφαία όψη έχουμε σήμερα, για την οποία είχαμε προειδοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να κανονίσουμε έτσι τις καταστάσεις,...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 2-12-2017

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 2-12-2017

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 2-12-2017

Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Άρη, μια συνταρακτική ευκαιρία. Στις 6 Δεκεμβρίου του 2017 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον αστερισμό του Τοξότη. Υπό...