Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-3-2018
<p>Κριός – Δύο των Κυπέλλων

Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατή κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι το οποίο θα οδηγήσει εσάς και το ταίρι σας σε μια έκρηξη στοργής και συναισθημάτων.

Ταύρος – Πέντε των Πεντάκτινων

Τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να κρατάτε κρυφό από το σύντροφό σας. Μιλήστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και θα προσφέρει τη βοήθειά του.

Δίδυμοι – Έξι των Κυπέλλων

Ο έρωτας και η δυνατή ανάγκη σας για στοργή και σημασία θα σας κάνουν να νιώσετε μια ιδιαίτερη σύνδεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, η οποία θα διαρκέσει για πολύ.

Καρκίνος – Έξι των Ράβδων

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε για μικρά προβλήματα τα οποία προκύπτουν εκτός της σχέσης σας. Εάν αφήσετε τα συναισθήματα φόβου που έχετε να επηρεάσουν τη διάθεσή σας θα πληγώσετε τη σχέση σας.

Λέων – Ο Τροχός της Τύχης

Είναι πιθανό να έχετε πάρει κάποια απόφαση η οποία δεν γνωρίζετε ακόμη κατά πόσο είναι σωστή, γεγονός το οποίο σας αγχώνει. Μιλήστε με το σύντροφό σας και ζητήστε την άποψή του.

Παρθένος – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Οι έντονες διαφορές που ίσως έχετε με το σύντροφό σας ίσως εξελιχθούν σε ένα όμορφο και ρομαντικό παιχνίδι προς το τέλος της ημέρας, αρκεί να μην πάρετε τις λέξεις που θα ειπωθούν σοβαρά.

Ζυγός – Πέντε των Κυπέλλων Αντίστροφα

Έχετε μια πολύ ευχάριστη διάθεση και αυτό σε συνδυασμό με τα έντονα συναισθήματα που νιώθετε προς το πρόσωπο τους συντρόφου σας θα κάνουν τη βραδιά ρομαντική.

Σκορπιός -  Η Κρίση

Είναι πιθανό κάτι το οποίο τόσο εσείς όσο και το αγαπημένο σας πρόσωπο ανυπομονείτε να δείτε να ολοκληρώνεται να μην φτάσει τον στόχο του ακόμη λόγω κάποιου κοινού λάθους.

Τοξότης -  Εννιά των Πεντάκτινων

Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε μια συναισθηματική πίεση αυτήν την περίοδο λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σας. Η αγάπη είναι η πραγματική λύση.

Αιγόκερως – Δέκα των Πεντάκτινων

Ίσως έχετε ολοκληρώσει ήδη κάποιον κύκλο που είχατε θέσει με το ταίρι σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση σας δεν θα προχωρήσει. Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Υδροχόος – Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανό να δράσετε ως μέντορας ώστε να βοηθήσετε το ταίρι σας όσον αφορά κάποιο προσωπικό του πρόβλημα και ίσως δεν καταλάβετε καν ότι έχετε πάρει τέτοιο ρόλο.

Ιχθύς – Επτά των Κυπέλλων

Έχετε μια πολύ στοργική και ώριμη αντιμετώπιση όσον αφορά τα συναισθήματα που εκφράζει το ταίρι σας και αυτό θα το κάνει να νιώσει ασφάλεια όσο βρίσκεται στην αγκαλιά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-6-2018

Ότι θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, και ειδικά για το Καλοκαίρι μιλήστε το μαζί του, και

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Δεν θέλετε αυτήν τη εποχή στη ζωή σας, άλλα ερωτικά προβλήματα. Ήδη έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα Προσπαθείτε να λύσετε ανύπαρκτα προβλήματα σήμερα και αυτό θα οδηγήσει σε περίπλοκες καταστάσεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί σήμερα χωρίς ίσως να μπορείτε να εντοπίσετε κάποιον...