Ερωτική Σελήνη 24-3-2018

Ερωτική Σελήνη 24-3-2018
<p>Κριός

Υπάρχουν ορισμένες σπουδαίες καταστάσεις έτοιμες να δημιουργήσουν μεγάλες εκπλήξεις και περιπέτειες. Όμως το νόμισμα έχει δύο όψεις. Εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες.

Ταύρος

Θα έχετε να επιλέξετε να περπατήσετε μεταξύ δύο οδών, καθώς θα βρίσκεστε σε σταυροδρόμι. Από τη μία μπορείτε να ζήσετε μία περιπέτεια της μίας βραδιάς και από την άλλη να ξεκινήσετε κάτι αληθινό.

Δίδυμοι

Εάν επιλέξετε να μείνετε σε ένα απλό φλερτ με ένα καινούριο άτομο, να ξέρετε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην ξαναδείτε καν αυτό το πρόσωπο. Εστιάστε εκεί που αξίζει.

Καρκίνος

Μην φοβάστε αυτά τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην συναισθηματική σας ζωή. Τα πάντα έχουν από πίσω τους μία αιτία-ή σχεδόν όλα, τουλάχιστον. Ψάξτε βαθιά μέσα σας.

Λέων

Ορισμένες ανασφάλειες θα πολεμηθούν σήμερα, από εσάς τους ίδιους. Ίσως όμως ο αγώνας γίνει δύσκολος. Μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας στερήσει αυτά που θα σας δώσει η βραδιά.

Παρθένος

Προσπαθείτε να βρείτε λόγους και αιτίες πίσω τα πάντα. Μπορεί όμως να μην είναι πάντα εφικτό να λύσετε όλους τους γρίφους. Δείτε κάπως πιο χαλαρά τα πράγματα, κοιτάξτε την απλότητα της ουσίας.

Ζυγός

Δώστε μία ευκαιρία στις νέες καταστάσεις που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Μην πετάξετε ευκαιρίες, χωρίς να έχετε έναν καλό λόγο. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε διπλά για να αποφασίσετε.

Σκορπιός

Ίσως ορισμένα παράξενα πράγματα συμβούν, τα οποία θα σας οδηγήσουν έξω από τα καθορισμένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα έχετε αρκετά για να σκεφτείτε, έως το τέλος της βραδιάς.

Τοξότης

Είναι πανέμορφο το ότι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο το οποίο σας αφορά. Μην χάσετε την ευκαιρία. Αφήστε πίσω σας μικροπρέπειες και ζητήματα άνευ αξίας.

Αιγόκερως

Προχωρήστε κατά τη διάρκεια της ημέρας με μία μεγαλύτερη βεβαιότητα. Μην σας φοβίσουν ορισμένες κινήσεις ανταγωνιστών, που ίσως εμφανιστούν. Προχωρήστε ατάραχοι.

Υδροχόος

Ξέρετε τι αξίζετε και αυτή της στιγμή το καταλαβαίνετε πολύ καλύτερα. Ίσως γεμίζετε και με λίγη οργή εξαιτίας ορισμένων καταστάσεων. Μην σας παίρνει όμως από κάτω, έχετε σημαντικές ευκαιρίες.

Ιχθείς

Προσέξτε να μην ξεφύγετε από την ουσία των πραγμάτων. Θα είναι μεγάλο λάθος να θεωρήσετε πως κάτι μικρής αξίας μπορεί να προχωρήσει, επικεντρωθείτε στην ουσία του συναισθηματικού σας κόσμου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Σελήνη 25-3-2018

Ερωτική Σελήνη 25-3-2018

Ερωτική Σελήνη 25-3-2018

Προβλέψεις για το Blue Moon του Μαρτίου στις 31 του μηνός Κριός Είναι η στιγμή να επιχειρήσετε αυτό που μέχρι στιγμής φοβόσασταν. Θα σας...

Ερωτική Σελήνη 21-3-2018

Ερωτική Σελήνη 21-3-2018

Ερωτική Σελήνη 21-3-2018

Κι αν είναι ερωτική η σημερινή Σελήνη! Σήμερα, την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, που όλα ετοιμάζονται να ανθίσουν, η Σελήνη βρίσκεται στον...

Ερωτική Σελήνη 19-3-2018

Ερωτική Σελήνη 19-3-2018

Ερωτική Σελήνη 19-3-2018

Ερωτική Σελήνη, δεν θα πει τίποτα! Πιο ερωτική δεν γίνεται! Από τον φλογισμένο Κριό η Σελήνη θα είναι σήμερα συμμέτοχος και βασικός...

Ερωτική Σελήνη 22-10-2017

Ερωτική Σελήνη 22-10-2017

Ερωτική Σελήνη 22-10-2017

Το μεσημεράκι λίγο πριν τις 3 η Σελήνη αφήνει τον σκοτεινό Σκορπιό για να εισέλθει στον φλογερό Τοξότη. καλό κυνήγι στον έρωτα; Ε ναι!...

Ερωτική Σελήνη 6-10-2017

Ερωτική Σελήνη 6-10-2017

Ερωτική Σελήνη 6-10-2017

Έκπληξη! Τι εννοείτε, δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις; Ποιος δεν συμπαθεί τις εκπλήξεις; Ειδικά το είδος της ερωτικής έκπληξης που κάνει...

Ερωτική Σελήνη 25-9-2017

Ερωτική Σελήνη 25-9-2017

Ερωτική Σελήνη 25-9-2017

Κανονικά θα κάναμε μεγάλες χαρούλες που η Σελήνη λίγο μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Τοξότη, αλλά μας φέρνει απαιτητικές αγάπες. Από τη...