Ερωτική Σελήνη 25-3-2018

Ερωτική Σελήνη 25-3-2018
<p>Προβλέψεις για το Blue Moon του Μαρτίου στις 31 του μηνός

Κριός

Είναι η στιγμή να επιχειρήσετε αυτό που μέχρι στιγμής φοβόσασταν. Θα σας δοθούν ευκαιρίες, διασώστε την διάθεσή σας, ώστε να μην τις χάσετε. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Ταύρος

Δεν θέλετε να υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις. Κάνατε αρκετή υπομονή μέχρι στιγμής και δεν είσαστε διατιθέμενοι να συνεχίσετε. Μην ανησυχείτε, η ώρα σας είναι κοντά.

Δίδυμοι

Είναι στιγμή να παραμερίσετε παλιές κόντρες με το άτομο που σας αφορά. Μην δίνετε αξία στα μικρά ζητήματα. Θα υπάρχει ρομαντική ατμόσφαιρα, ακολουθήστε την.

Καρκίνος

Τα γεγονότα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο, σαν αστραπές. Δεν πρέπει να αγχωθείτε, αν και είναι πιθανόν να νοιώσετε εγκλωβισμένοι. Όμως θα έχετε την ευκαιρία της επιλογής.

Λέων

Η δυνατότητά σας να επιλύετε καταστάσεις με διπλωματικό τρόπο θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και ενισχυμένη. Θα καταφέρετε έτσι να επιλύσετε βασικά προβλήματα με το πρόσωπο που σας αφορά.

Παρθένος

Ρίχνετε μία προσεκτική ματιά στις λεπτομέρειες. Περνάτε το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας με ακτίνες x και θα καταφέρετε να πείτε και να κάνετε αυτό που πρέπει, στη σωστή στιγμή.

Ζυγός

Βρίσκετε τι θέλετε, είσαστε μέσα σε μία εσωτερική συναισθηματική ηρεμία. Και αυτό είναι κάτι το οποίο με μεγάλη ευκολία σήμερα θα εξωτερικεύσετε και με το αγαπημένο σας άτομο.

Σκορπιός

Μην αγχώνεστε για ορισμένα ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία επανέρχονται στην μνήμη σας για να σας χαλάσουν τη διάθεση. Πάρτε απόφαση μερικά πράγματα, με ηρεμία.

Τοξότης

Είναι στιγμή για να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα. Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης κάνει κάποιες καταστάσεις πιο δύσκολες, μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε να δείτε σήμερα τα πράγματα με μια πολύ πιο ήρεμη ματιά και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μία ξεκάθαρη άποψη για την συναισθηματική σας πραγματικότητα.

Υδροχόος

Μην σας αγχώνουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο ορισμένα πράγματα τα οποία μπορεί να κλονίζουν την εμπιστοσύνη σας. να ξέρετε πως μπορεί να υπάρχει απλώς μία λάθος εντύπωση.

Ιχθείς

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας, καθώς αυτή τη στιγμή έχετε ορισμένους σημαντικούς στόχους, οι οποίοι όμως δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Σελήνη 24-3-2018

Ερωτική Σελήνη 24-3-2018

Ερωτική Σελήνη 24-3-2018

Κριός Υπάρχουν ορισμένες σπουδαίες καταστάσεις έτοιμες να δημιουργήσουν μεγάλες εκπλήξεις και περιπέτειες. Όμως το νόμισμα έχει δύο...

Ερωτική Σελήνη 21-3-2018

Ερωτική Σελήνη 21-3-2018

Ερωτική Σελήνη 21-3-2018

Κι αν είναι ερωτική η σημερινή Σελήνη! Σήμερα, την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, που όλα ετοιμάζονται να ανθίσουν, η Σελήνη βρίσκεται στον...

Ερωτική Σελήνη 19-3-2018

Ερωτική Σελήνη 19-3-2018

Ερωτική Σελήνη 19-3-2018

Ερωτική Σελήνη, δεν θα πει τίποτα! Πιο ερωτική δεν γίνεται! Από τον φλογισμένο Κριό η Σελήνη θα είναι σήμερα συμμέτοχος και βασικός...

Ερωτική Σελήνη 10-2-2018

Ερωτική Σελήνη 10-2-2018

Ερωτική Σελήνη 10-2-2018

Ο εσωτερικός σας εαυτός γίνεται φλογερός και έντονος, ωστόσο υπάρχει μια σχετική μεταβλητότητα όσον αφορά τα συναισθήματά σας, καθώς η...

Ερωτική Σελήνη 19-1-2018

Ερωτική Σελήνη 19-1-2018

Ερωτική Σελήνη 19-1-2018

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι την εποχή κατά την οποία η Σελήνη περνάει από τον Υδροχόο (όπως σήμερα δηλαδή), οι ερωτικές σχέσεις...

Ερωτική Σελήνη 25-12-2017

Ερωτική Σελήνη 25-12-2017

Ερωτική Σελήνη 25-12-2017

Η ερωτική μας διάθεση θα εμπλουτιστεί από ένα χριστουγεννιάτικο άρωμα, καθώς η Σελήνη θα συνεχίζει τη διέλευσή της από το συμπονετικό...