Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα με την απλότητα από την οποία διακατέχονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αξιοποιήστε την ημέρα για να κάνετε μία μικρή στάση, απέναντι στις προσεγγίσεις σας, ώστε να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε την υπόλοιπη περίοδο, στις αυξημένες απαιτήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς το τελευταίο διάστημα η προσέγγισή σας ήταν έντονη και έφερε ορισμένους καρπούς-εάν αξιοποιήσατε κατάλληλα την περίοδο-τώρα μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από ορισμένες διεκδικήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Είσαστε σε μία φάση μεγαλύτερης ευαισθησίας. Έχετε την ανάγκη να ανοιχτείτε, με το τρίγωνο της κυβερνήτου σας Σελήνης με τον Δία. Αξιοποιήστε κατάλληλα την ημέρα, βρεθείτε με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Είστε σε φάση κατά την οποία πραγματικά θέλετε να δώσετε τον καλύτερο χαρακτήρα σας, αλλά αυτό το συνεχές στρες είναι μία κατάσταση που θα σας κουράσει, φέρνοντας αντίθετα  αποτελέσματα. Σήμερα, απλά χαλαρώστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δεν πρέπει να είτε σε μία μόνιμη συνθήκη άγχους. Πάρτε λοιπόν την απόφαση να κάνετε μια μικρή παύση από την διεκδίκησή σας. η αδιαφορία είναι ένα καλό μέτρο ελέγχου των καταστάσεων. Είναι πράξη, χωρίς να πράττουμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε να πάρετε μία ανάσα. Δεν είναι καθόλου κακό το να κάνουμε ένα διάλλειμα ορισμένες φορές από τις διεκδικήσεις μας. Πράξτε όπως θεωρείτε πως ταιριάζεις την ψυχολογία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τις σημερινές αστρολογικές καταστάσεις μπορείτε να είστε πιο χαλαρό απέναντι στην έντασή σας και να δώσετε βάρος στο πάθος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

η σημερινή αστρολογική κατάσταση θα σας δώσει την κοινωνικότητα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το κατάλληλο και ευχάριστο κλίμα για την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Σε κάποια φάση όλοι μας χρειαζόμαστε να αποφορτιστούμε από τις εντάσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κάνουμε ένα βήμα πίσω παρά το καλό κλίμα. Έχετε ανάγκη από αυτό για να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω αυτή την ώρα, όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να χαλαρώσετε και κάπως από τις κινήσεις και τις συνεχείς προσεγγίσεις σας, αξιοποιήστε ς προς αυτό την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η Σελήνη  βρίσκεται σε θέση να σας υποστηρίξει-συντονισμένη μέσα στην γενικότερη περίοδο που σας αφορά-για αν άνετε τα ερωτικά σας όνειρα πραγματικότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...