Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2018
<p>Κριός – Έξι των Σπαθιών

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε νέες ερωτικές εμπειρίες. Ίσως μέσα στην σχέση σας να αισθάνεστε ότι ήρθε ο καιρός για λίγο προσωπικό χώρο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα χωρισμό. Αν είστε αδέσμευτοι έχετε περιπετειώδες πνεύμα.

Ταύρος – Το Άρμα

Έχετε ανάγκη από σιγουριά στον αισθηματικό τομέα. Επιδιώκετε κυριολεκτικά να πάρετε τα ηνία, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό, αρκεί να μην τρέχετε ανεξέλεγκτα προς τον έλεγχο! Προσέξτε την ισορροπία, είναι καλό πράγμα ο έλεγχος, αλλά όχι η υπερβολή.

Δίδυμοι – Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Θα έχετε σημαντική αύξηση των αλληλεπιδράσεων με άλλους ανθρώπους. Διέπεστε από μια βαθιά ανάγκη να ακούσετε νέες ιδέες και να συναναστραφείτε νέα και ενδιαφέροντα άτομα. Πιθανόν να γίνετε αποδέκτες φλερτ από ένα άτομο μικρότερο από εσάς σε ηλικία ή εμπειρία.

Καρκίνος – Ο Κόσμος

Νιώθετε μια πληρότητα μέσα στην σχέση σας ή γενικά μέσα στην κατάσταση την οποία βιώνετε. Αυτό είναι αρχικά θετικό. Χρειάζεται όμως να ανοίξετε τους ορίζοντές σας για να μην πλήξετε.

Λέων – Ο Ιεροφάντης

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ιεροφάντης έρχεται αμέσως μετά το χθεσινό άνοιγμα που ήταν ο Διάβολος, δηλαδή ο προσωπικός πειρασμός. Φαίνεται ότι κάπου φοβηθήκατε ότι θα ξεπεράσετε τα όρια και επιδιώκετε να έρθετε σε ένα πιο συμβατικό πλαίσιο σχέσεων.

Παρθένος – Ρήγας των Ράβδων

Μια σχέση που έχετε ή τώρα αναδύεται φαίνεται ότι έχει πολύ σταθερά χαρακτηριστικά. Ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, που επιδιώκει να είναι στο πλευρό σας, θα προσπαθήσει να γίνει ο ένας και μοναδικός σας σύντροφος, αν δεν είναι ήδη.

Ζυγός – Δέκα των Ράβδων

Οι πολλές υποχρεώσεις μέσα στις σχέσεις σας με αγαπημένους ανθρώπους σας έχουν κουράσει. Πρέπει όμως να κάνετε υπομονή και να μην λυγίσετε γιατί είναι καρμικό θέμα ανταπόδοσης να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε στο πλαίσιο της αγάπης.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Σήμερα η διαίσθησή σας είναι πολύ μεγάλη. Μπορείτε να καταλάβετε με μια ματιά τα αισθήματα των ανθρώπων που αγαπάτε. Ταυτόχρονα όμως έχετε την τάση να παίξετε παιχνίδια ψυχολογικού τύπου μαζί τους, με στόχο να κυριαρχήσετε και να επιβληθείτε.

Τοξότης – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και δεν σκοπεύετε να παρεκκλίνετε από αυτές για κανέναν λόγο. Αυτό σημαίνει ότι στον ερωτικό τομέα βάζετε όρια και περιμένετε αυτοί που αγαπάτε ή φλερτάρετε να κατανοήσουν ότι θέλετε να κινηθείτε προς τους στόχους σας.

Αιγόκερως – Ο Ρήγας των Πεντάκτινων

Είναι η δεύτερη ημέρα που εμφανίζεται ο Ρήγας των πεντάκτινων στο ρίξιμό σας. Φαίνεται ότι είστε προσανατολισμένοι σε μια σχέση ή σε μια πιθανότητα σχέσης που θα σας λύσει όχι μόνον το ερωτικό σας θέμα, αλλά θα σας καλύψει και από υλική άποψη.

Υδροχόος – Τρία των Σπαθιών

Να οπλιστείτε με υπομονή γιατί η ημέρα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη συναισθηματικά. Κάτι κακό έχει γίνει ή θα γίνει με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα νιώσετε ότι είστε προδομένοι, είτε αυτό αληθεύει είτε όχι.

Ιχθείς – Άσσος των Πεντάκτινων

Πιθανόν να ανοίγει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Η εσωτερική σας γενναιοδωρία βρίσκει ανταπόκριση και οι σχέσεις σας αποκτούν και φρεσκάδα αλλά και ελπιδοφόρες προοπτικές. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-5-2018

Η σκέψη σας πια για τις ερωτικές σχέσεις, είναι σφαιρική και αυτό σίγουρα είναι ένα δείγμα της αισθηματικής σας ωρίμανσης

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018

Κριός – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα Ίσως να είστε έτοιμοι να μιλήσετε με το ταίρι σας για πράγματα που αισθάνεστε έντονα. Ωστόσο, η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Κριός Πέντε των Σπαθιών Μην επιδιώκετε εκείνο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Να ξέρετε πως εάν επιλέξτε για σήμερα σημαντικές...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Κριός Η Εγκράτεια Έτοιμοι είσαστε να δείτε πιο λογικά τις καταστάσεις. Μην φοβάστε, αυτό δεν θα στερήσει τίποτα από τον πρακτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...