Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Παρά την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιό σας, αυτή τη στιγμή μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο στην επικοινωνία σας, καθώς εκείνος σχηματίζει μαζί με την Σελήνη ένα σημαντικό τρίγωνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αισθανθείτε πιο άνετα στην επικοινωνία σας. απελευθερώστε περισσότερο τον εαυτό σας και νοιώστε την αλλαγή η οποία βρίσκεται τόσο κοντά, που πρέπει να προετοιμαστείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο με την Σελήνη μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο λογικά από το τελευταίο διάστημα, εμβαθύνοντας στην επικοινωνία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Καταφέρνετε πολύ περισσότερες κινήσεις, σε σχέση με την δυνατότητά σας στην επικοινωνία, η οποία μάλιστα τώρα συναντά και περισσότερη ισορροπία για εσάς, εσωτερικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να προχωρήσει σε κινήσεις που να έχουν περισσότερη θετική διάθεση. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου με την Σελληνη στο ζώδιό σας θα σας στηρίξει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Το ταρακούνημα το οποίο δεχθήκατε με την αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό καταφέρνει να εξισορροπηθεί κάπως, χάρις την στήριξη του τριγώνου του με την Σελήνη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Φοβάστε αρκετά ως προς το να αποκαλύψετε ορισμένες πτυχές του εαυτού σας. Μην χάνετε όμως την καλή σας διάθεση, αντιμετωπίστε τις αντιξοότητες με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Χρειάζεται να αντιληφθείτε το τι είναι πραγματικά αυτό το οποίο κρύβεται πίσω από ορισμένες καταστάσεις. ορισμένες φορές πληγώνεστε πολύ πιο έντονα από αυτό που νομίζετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να καταλάβει το για ποιον λόγο ορισμένα πράγματα λαμβάνουν χώρα μέσα στην προσωπική σας ζωή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρείτε ισορροπίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην προσπαθείτε να κάνετε επίδειξη και μην υποτιμάτε του άλλους, διότι κάτι τέτοιο βρίσκεται πραγματικά σε θέση να σας ρίξει τελικά πιο χαμηλά. Να διατηρείτε την σοφή πλευρά της επιφυλακτικότητάς σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Καταφέρνετε να δείτε πιο ώριμα ορισμένες καταστάσεις και αυτό είναι κάτι που τώρα μπορεί αν χρησιμεύει και περισσότερο απ-ό όσο νομίζετε. Βρίσκεστε σε θέση να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είναι σημαντικό το να αντιληφθείτε καλύτερα τον εαυτό σας. υπάρχουν ορισμένες σας πλευρές οι οποίες δοκιμάζονται και θα χρειαστεί να τις εξερευνήσετε με έναν πιο λογικό τρόπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...