Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-3-2018
<p>Κριός – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Είναι πιθανό κάποιο εξωτερικό πρόβλημα, είτε δικό σας, είτε του συντρόφου σας να διαταράσσει την ηρεμία στη σχέση σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να ηρεμήσετε το ταίρι σας. Η Ερωτική Αστρολογική Ταρώ σας είναι δύσκολη, αλλά αλλάζουν τα πράγματα.

Ταύρος – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως νιώθετε πως δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση στα συναισθήματα και στις ανάγκες σας, ωστόσο είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο στο ταίρι σας ώστε να καταλάβει τι πρέπει να κάνει.

Δίδυμοι – Πέντε των Ράβδων

Μπορεί πολύ σύντομα εσείς και ο σύντροφός σας να χρειαστείτε να λάβετε κάποια δραστικά μέτρα ώστε να αντεπεξέλθετε σε κάποιο εμπόδιο ή κάποια αναταραχή που σας περιμένει.

Καρκίνος – Έξι των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο η καθημερινότητά σας εξελίσσετε τελευταία ίσως σας ηρεμεί και σας κάνει πολύ πιο σίγουρους σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, κάτι που κάνει καλό και στη σχέση σας.

Λέων – Τρία ων Ράβδων Αντίστροφα

Θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να αποβάλλετε τα άγχη που σας προκαλεί ο εργασιακός σας χώρος όσο περνάτε χρόνο με το ταίρι σας, ή τουλάχιστον να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς σας σε αυτόν.

Παρθένος – Πέντε των Κυπέλλων

Οι υποχρεώσεις σας έχουν καταβάλει, ωστόσο ίσως έχετε σχεδιάσει κάτι με το ταίρι σας το οποίο θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να επανέλθετε δυναμικά.

Ζυγός – Η Μεγάλη Ιέρεια Αντίστροφα

Υπάρχουν στιγμές κατά την διάρκεια των οποίων απογοητεύεστε από την αντίδραση του συντρόφου σας, ωστόσο αρνείστε να εκφράσετε αυτό σας το παράπονο, κάτι που κάνει την κατάσταση χειρότερη.

Σκορπιός -  Δέκα των Ράβδων

Η γαλήνη που νιώθετε μέσα σας είναι παράγοντας διαφόρων παραμέτρων της ζωής σας όπως τα επαγγελματικά και ερωτικά σας ζητήματα, τα οποία βρίσκονται σε αρμονία. Απολαύστε το.

Τοξότης – Η Σελήνη Αντίστροφα

Μπορεί να προσπαθείτε περισσότερο απ' ό,τι χρειάζεται να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, κάτι το οποίο μπορεί να τον κάνει να νιώθει υποχρεωμένος απέναντί σας.

Αιγόκερως – Το Άρμα

Η ημέρα σας θα ξεκινήσει με την κατανόηση να παίζει ισχυρό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με το ταίρι σας, ωστόσο ίσως γίνει δύσκολο να κρατήσετε αυτήν την στάση κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Υδροχόος – Δύο των Σπαθιών

Ίσως έχετε μελαγχολήσει σε σχέση με κάτι που σε άλλους φαίνεται ασήμαντο, ωστόσο ο σύντροφός σας θα καταφέρει να σας κάνει να ξεχαστείτε, εάν βέβαια εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ιχθύς – Πέντε των Πεντάκτινων

Κάποιο οικονομικό πρόβλημα ίσως κλονίσει για λίγο την ηρεμία σας για λίγο, ωστόσο θα λυθεί σύντομα και έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τη σχέση σας σήμερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως έχετε κουραστεί λόγω κάποιων πιέσεων που έχουν τις ρίζες τους στον επαγγελματικό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2018

Κριός Ντάμα των Κυπέλλων Μην προσπαθείτε να πάρετε πίσω κινήσεις τις οποίες κάνατε. Προσπαθήστε όμως από εδώ και πέρα να φερθείτε με ένα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-9-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα Είναι πιθανό κάποιο εξωτερικό πρόβλημα, είτε δικό σας, είτε του συντρόφου σας να διαταράσσει την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα διάλειμμα παρέα με το σύντροφό σας, μιας και γνωρίζετε πως σε λίγο κάποιο...