Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 28-3-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 28-3-2018
<p>Η ημέρα είναι ουσιαστικά ένας προθάλαμος αναμονής για το μεγάλο γεγονός της Βαθυγάλανης Σελήνης, της Πανσελήνου που σε λίγες ημέρες έρχεται, με το τέλος του Μάρτη. Θέλουμε να σας δώσουμε ένα αποτύπωμα των όψεων που επηρεάζει ξεχωριστά κάθε ζώδιο, έναν οδηγό για να συντονιστείτε μαζί με την κυρίαρχη όψη της ημέρας. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Ουρανού, με τους δύο αυτούς πλανήτες να βρίσκονται στο ζώδιό σας καταφέρνετε να δράσετε με τρόπο ιδιαίτερο, γοητευτικά και δράττοντας νέες ευκαιρίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η όψη της συνόδου μεταξύ της κυβερνήτου σας Αφροδίτης και του Ουρανού ανοίγει τώρα τους αισθηματικούς σας ορίζοντες και σας δίνει πλέον το πάτημα για μεγαλύτερη δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον Ήλιο σε σύνοδο μαζί με τον κυβερνήτη σας Ερμή είσαστε ιδιαίτερα λογικοί και προσεκτικοί, αποφύγετε όμως τις υπερβολές κατά τη διάρκεια που επιχειρηματολογείτε σε μία διαφωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την είσοδο της κυβερνήτου σας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου είσαστε σε θέση να κάνετε και ορισμένες σημαντικές και πιο λογικές κινήσεις, αξιολογώντας καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τη σύνοδο που ο κυβερνήτης σας ήλιο σχηματίζει μαζί με τον Ερμή έχετε μία διεκδικητική λογική. Ξέρετε πού πατάτε, αλλά ορισμένοι εγωισμοί σας μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας δίνει πλέον την ευκαιρία να επενδύσετε στην ιδιαίτερη λογική σας. νοιώστε λοιπόν περισσότερο άνετοι και μην προχωράτε σε εσωτερική καταπίεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η σύνοδος της κυβερνήτου σας Αφροδίτης μαζί με τον Ουρανό είναι η όψη εκείνη που σας δίνει αυτό το πάτημα που χρειαζόσασταν για να ξεπεράσετε ορισμένες καταστάσεις και να κάνετε το αισθηματικό σας άλμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην αντιδράτε απότομα. Να είσαστε λογικοί και πιο έτοιμοι για ορισμένες σημαντικές και απαιτητικές κινήσεις σας. Τώρα, βγαίνετε μπροστά στους στόχους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Πρέπει να αποφορτιστείτε και να νοιώσετε τώρα πιο άνετα. Μην είσαστε υπερβολικοί. Είναι σημαντικό το να καταλάβετε πως ορισμένα πράγματα πρέπει να μπουν σιγά-σιγά σε μία τάξη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δεν θέλετε να αφήνετε τόσο εύκολα τα πράγματα, όμως προσέξτε πολύ, διότι δεν βρίσκεστε σε θέση να προχωρήσετε ακόμα σε ορισμένες σημαντικές κινήσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Νοιώστε τώρα πιο χαλαρά με τον εαυτό σας. μπορείτε να ε[ενδύσετε στη γοητεία σας με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Ταυτόχρονα, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για ανανεωμένες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δει τις καταστάσεις με ένα πιο λογικό μάτι. Μην γίνεστε υπερβολικοί, ιδιαίτερα εκεί που δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός και καθαρός λόγος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 13-3-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 13-3-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 13-3-2018

Μια όσο δεν πάει άλλο αντιφατική ημέρα, με παράξενα ερωτικά μηνύματα. Η Αφροδίτη από τον φλογισμένο Κριό κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο από...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 25-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 25-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 25-2-2018

Κορυφαία ημέρα σήμερα, με πολλές όψεις να ολοκληρώνονται – βασικότερη όλων για τον έρωτα το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-2-2018

Η Αφροδίτη σε διαδοχικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία και τώρα τον Ουρανό, βοηθάει πάρα πολύ όλη μας την συναισθηματική σφαίρα. Τα...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 5-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 5-2-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 5-2-2018

Η Αφροδίτη είναι που θα κρατήσει και σήμερα στο χέρι της το μαγικό ραβδάκι του έρωτα, καθώς από τη μια μεριά είναι σε τετράγωνο με τον Δία...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 19-1-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 19-1-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 19-1-2018

Η Αφροδίτη εισήλθε στον Υδροχόο στις 17 Ιανουαρίου και ο έρωτας γίνεται υπόθεση αναζήτησης ελευθερίας. Τα θέματα της Αφροδίτης (σχέσεις,...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-1-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-1-2018

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 6-1-2018

Τρεις παντοδύναμες όψεις ολοκληρώνονται σήμερα με ακρίβεια. Ο Ερμής από τον Τοξότη συναντά με τρίγωνο τον Ουρανό από τον Κριό, ο Άρης από...