Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-3-2018
<p>Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Αντίστροφα

Οι οικογενειακοί δεσμοί αρχίζουν να αδυνατούν και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σας. Είναι πιθανό να τσακωθείτε με το σύντροφό σας λόγω των ενδοοικογενειακών εντάσεων και υποχρεώσεων.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα

Η στάση της σάς υπενθυμίζει την αναγκαιότητα της γονιμότητας και της τρυφερότητας μιας σχέσης. Σας προτρέπει να κρατήσετε γερά τα ηνία μιας σχέσης που δε θέλετε να αποβάλλετε.

Δίδυμοι – Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων αναγγέλλει μια νέα σχέση γεμάτη ενθουσιασμό. Αυτός είναι ο τύπος ευδαιμονίας που κάποτε βιώσατε ως έφηβος ερωτευμένος, με πεταλούδες στο στομάχι και έντονο ενθουσιασμό.

Καρκίνος – Τέσσερα των Ράβδων

Τα Τέσσερα των Ραχών είναι μια κάρτα εορτασμού και ένα ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι. Συχνά αντικατοπτρίζει έναν γάμο, μια δέσμευση ή άλλο γεγονός με το οποίο μια σχέση γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Λέων – Οι Εραστές

Οι Εραστές είναι η κάρτα που αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό δεσμό και μια βαθιά σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων. Η παρουσία του αντικατοπτρίζει μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων δείχνει έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ δύο ανθρώπων και αντανακλά συχνά τη δέσμευση που γίνεται μεταξύ τους μέσα σε μια μονογαμική σχέση.

Ζυγός – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ο Ιππότης των Κυπέλλων είναι ο «ιππότης σας με λαμπερή πανοπλία» και εμφανίζεται σε μια ανάγνωση όταν παλεύετε για τη σχέση σας με το άτομο που αγαπάτε.

Σκορπιός – Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης αντιπροσωπεύει την παράδοση, τη δομή και τη θρησκεία. Αυτή η κάρτα μπορεί συνεπώς να υποδεικνύει μια μακροχρόνια, αφοσιωμένη σχέση ή έναν γάμο που είναι πολύ παραδοσιακός.

Τοξότης – Ο Μάγος

Οι ημέρες που ακολουθούν προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Αιγόκερως – Ο Ήλιος

Η φυσική σας ελκυστικότητα, η γοητεία, το πνεύμα ή άλλα ταλέντα κερδίζουν θαυμασμό. Η εμπιστοσύνη σας ανοίγει δρόμους σήμερα για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ο εραστής σας βρίσκει ακαταμάχητους.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη

Ορισμένοι οι οποίοι ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του τύπου συντρόφου που αναζητούν. Οι αδέσμευτοι συναντούν τελικά κάποιον που ταιριάζει με την πνευματική τους προσωπικότητα.

Ιχθύς – Το Άστρο

Αυτή τη στιγμή έρχονται όμορφες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Η αισιοδοξία σας σας δίνει μια μαγνητική δύναμη. Είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρείτε κάποιον τόσο ενδιαφέροντα άνθρωπο που να αλλάξει το πεπρωμένο σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ενέργεια της ημέρας δίνει στο ρομαντισμό μια συναρπαστική παθιασμένη πινελιά. Υπάρχει αυτή η αίσθηση μιας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-2-2018

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων Ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε το ταίρι σας να αντιληφθεί την απίστευτη ποσότητα αγάπης που τρέφετε προς το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-2-2018

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Κάποια λάθη του πολύ πρόσφατου παρελθόντος που ίσως έγιναν μέσα στην εβδομάδα θα σας ταλαιπωρήσουν και έτσι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ενώ βρίσκεστε τώρα στις πιο πολυάσχολες εβδομάδες του χρόνου, υπάρχει μια νέα ώθηση από τις παιχνιδιάρικες...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο ερωτικό στόχο εφόσον τα Δέκα των Κυπέλλων βγήκαν στην...