Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Καθώς από το δικό σας ζώδιο ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει μαζί με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης την όψη του τριγώνου, έχετε την ευκαιρία για δράση πιο συγκεκριμένη, με αισιοδοξία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με το ημι-τετράγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αποφύγετε ακραίες ενέργειες και προσπαθήστε να αντιληφθείτε την πραγματική κατάσταση στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας ανάδρομος Ερμής τώρα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αντιληφθείτε την βαθύτερη σημασία καταστάσεων του αισθηματικού σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Καθώς η κυβερνήτης σας Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, προετοιμαζόμενη να προχωρήσει στην φάση της Πανσελήνου, προετοιμάζεστε μαζί της για εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από το δικό σας ζώδιο καταφέρνετε τώρα να γνωρίσετε καλύτερα και πιο συγκεκριμένα τον συσχετισμό αισθηματικών καταστάσεων. Είσαστε πιο έτοιμοι για δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης είσαστε σε θέση να προχωρήσετε σε κινήσεις που σχετίζονται με το αισθηματικό σας μέλλον, πιο καθαρά και λογικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Στο ζώδιό σας τώρα εισέρχεται η Σελήνη και αύριο πρόκειται να ρίξει το άπλετο φως της Πανσελήνου στον αστερισμό σας. είσαστε σε θέση να προετοιμαστείτε μελετώντας χωρίς κατακριτική διάθεση το τελευταίο αισθηματικό διάστημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Έχετε ορισμένες φορές την αντίληψη πως τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα και απόλυτα και αυτό είναι κάτι που σας επηρεάζει αρνητικά στην αισθηματική σας δράση. Αντιμετωπίστε την κατάσταση αυτή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε μεγαλύτερη βάση στο να αξιολογήσετε την αισθηματική σας ζωή με έναν συνολικότερο και πιο ακριβή τρόπο. Πάρτε τον χρόνο σας, αισθανθείτε άνετα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δώστε περισσότερη βάση στο να αντιμετωπίσετε ορισμένες υπερβολικές αντιδράσεις τις οποίες έχετε απέναντι σε καταστάσεις, ακόμα και εάν δεν τις εξωτερικεύετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Εάν προσπαθήσετε να αισθανθείτε αυτή τη στιγμή πιο άνετα πρώτα από όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό ως προς τις κινήσεις σας, θα καταφέρετε αύριο να λάβετε πιο εύκολα την θετική επίδραση της Πανσελήνου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Πρέπει να αντιμετωπίσετε με έναν πιο ρεαλιστικό τρόπο τον αισθηματικό σας τομέα, καθώς το ημι-τετράγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σας βγάζει εκτός της λογικής σκέψης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αποφύγετε αυτήν την εποχή, κάθε είδους αισθηματικό ρίσκο. Τα αστρολογικά μέχρι και τις αρχές του Μαΐου, θα σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Από τη δική σας πλευρά, σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σας τομέα, φαίνεται πως πρέπει να λάβετε υπ[όψιν σας...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την σύνοδο μεταξύ του κυβερνήτη σας Άρη και του Δία, με τους δύο πλανήτες στον Σκορπιό, έχετε μεγάλη ευκαιρία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε πιο σημαντικές κινήσεις. Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία αυτή, καθώς η...