Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με το γεγονός της Πανσελήνου στον Ζυγό, καταφέρνετε αυτή τη στιγμή να συνδέσετε τις καταστάσεις που αφορούν στην προσπάθειά σας με επανασύνδεση με την καρμική σας υπόσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού δεν σας αφήνει χωρίς επιρροή. Είσαστε έτοιμοι για πολύ μεγαλύτερες κινήσεις. Πρέπει να βρίσκεστε τώρα λοιπόν σε ετοιμότητα, διότι η αρμονία είναι μέσα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η ημέρα σας δίνει τη δυνατότητα να αντικρύσετε την καρμική αξία των ζητημάτων του ερωτικού σας τομέα, υπό το φως της Πανσελήνου και σε συνδυασμό με την επίδραση του κυβερνήτη σας ανάδρομου Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό, από τρίγωνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας βρίσκεται τώρα σε φάση Πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού και από εκεί είσαστε σε θέση να γνωρίσετε καλύτερα την αρμονική σας πλευρά, ξεπερνώντας τελευταίες εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Καθώς η ημέρα σας επηρεάζει μέσα από το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή και του Βορείου Δεσμού της Σελήνης, από το ζώδιό σας, είσαστε σε θέση να αναγνωρίσετε σε μεγαλύτερο βάθος το νόημα των αισθηματικών σας καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Λογικά και καρμικά αντιμετωπίζετε τώρα τις καταστάσεις που αφορούν στην προσπάθειά σας για επανασύνδεση, με την όψη του τριγώνου του ανάδρομου κυβερνήτης σας Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Στο ζώδιό σας τώρα λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος. Έχετε την ευκαιρία να βρείτε την αρμονία μέσα σας, αλλά και να αποκαταστήσετε τις ερωτικές σχέσεις που επιθυμείτε, σταδιακά/

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την επίδραση της Πανσελήνου από τον Ζυγό καταφέρνετε τώρα να δώσετε περισσότερη ισορροπία στις κινήσεις σας. κάνετε αναγκαίες υποχωρήσεις και δείχνετε κατανόηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Ζυγό τώρα έρχεται για να λύσει μία δύσκολη περίοδο επιρροής. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν αναθέρμανση σχέσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Έχοντας την ευκαιρία να φερθείτε με μεγαλύτερη κατανόηση και περισσότερη χαλαρότητα, προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας την δυνατότητα να κατανοήσει καταστάσεις, με την πανσέληνο στον Ζυγό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το να παραμείνετε ο εαυτός σας δεν αναιρεί το να δεχθείτε την αρμονική υπόσταση της επιρροής της Πανσελήνου, ακόμα και στην επανασύνδεση. Η ανανεωμένη προσέγγιση έχει τον ρόλο της.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Αν καταφέρετε να αποφύγετε ορισμένες υπερβολές οι οποίες προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, θα δεχθείτε θετικότατα για τον σκ0πό της επανασύνδεσής σας την επίδραση της Πανσελήνου στον Ζυγό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!